Ulas Dogan
Kırmızı Üye
Safi bana kalirsa daha buyuk bir tehlikeydi, siyasi olarak da.. Aziz cok yasli, ve eski urkutucu baskisi kalmadi.Azizin kazanmasi iyi olmadi.. herif tecrubeli, ne yaptigini bilen biri.. safi full bos atip duruyordu
Safi bana kalirsa daha buyuk bir tehlikeydi, siyasi olarak da.. Aziz cok yasli, ve eski urkutucu baskisi kalmadi.Azizin kazanmasi iyi olmadi.. herif tecrubeli, ne yaptigini bilen biri.. safi full bos atip duruyordu
Bu sezon bayağı bir maçını izledim, attığı goller zaten kaliteli ama oyuna katkısı da çok yüksekti. Maliyetinden bağımsız rotasyonumuzda o profilde birisi olmalı.Lan adam gençken bizim ligte bir bok yapamadi
32 yaşında adamı yere göğe sigdiramiyorsunuz
Kosova Turkiye maçında beli donmuyordu adamin
İspanya orta sıra takımında gol atmakla Sampiyonluga oynayan takımda gol atmak aynı şey değildir ozaman bu kafayla Osi 15 atti Smudrov 23 attı seneye Smudrov bize gelip 30 atsin
Yeminle su muric övenler seçim olsa Hakan safiye inanıp oy verecek kitle maalesef bizim taraftar içinde de var böyle tipler
pahalı ama mantıklı gibi
Atletico Madrid greenwood ise
Leao Galatasaray oldu bile
Tamam sen rotasyon diyorsun adam 18 milyon verip alıyor Turk te degil Birde bu adam yedek kalmaya gelmez as forvet olacakBu sezon bayağı bir maçını izledim, attığı goller zaten kaliteli ama oyuna katkısı da çok yüksekti. Maliyetinden bağımsız rotasyonumuzda o profilde birisi olmalı.
Son 2 sezondur yükselişte imişBu sezon bayağı bir maçını izledim, attığı goller zaten kaliteli ama oyuna katkısı da çok yüksekti. Maliyetinden bağımsız rotasyonumuzda o profilde birisi olmalı.
Grimaldo eşittir Semedo aynı ayar oyuncu gelse iyi olur yabancı kontenjanı dolaeGrimaldo iyi transfer olur fb icjn ama burayı düşünmüyormuş
Ake de düşüşte ve bilemedim 3lude iyi ake
Joao Gomes. Zenit'i reddetti haberleri vardı
Birkaç ay önce çıkan haberlere bakarsak buraya gelmeyecek birisinasil topcu bu
B
Birkaç ay önce çıkan haberlere bakarsak buraya gelmeyecek birisi
Lan adam gençken bizim ligte bir bok yapamadi
32 yaşında adamı yere göğe sigdiramiyorsunuz
Kosova Turkiye maçında beli donmuyordu adamin
İspanya orta sıra takımında gol atmakla Sampiyonluga oynayan takımda gol atmak aynı şey değildir ozaman bu kafayla Osi 15 atti Smudrov 23 attı seneye Smudrov bize gelip 30 atsin
Yeminle su muric övenler seçim olsa Hakan safiye inanıp oy verecek kitle maalesef bizim taraftar içinde de var böyle tipler