Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara satılacak, Okan hoca geçtiğimiz senelerde olduğu gibi (Kaan ve Berkan var), Torreira,Lemina ve İlkay var diye, 1 tane 6-8 oynayan adam alırız, bir de Can Uzun'u alırız yeter gibi düşünerek orta saha kurarsa bu sene büyük patlarız haberiniz olsun

@Alper Altun

Santiago Gimenez hakkinda ne düsünüyorsun? Milan'da fos cikti ama Feyenoord dönemi cok iyiydi. Denemeye deger bence?
Birinci forvet bizde olamazda yedek forvet olarak da suan istemem cunku topu ayagina isteyen bir forvet, Icardi kadar olmasada daha cok ceza sahasi golcusu.

Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.

Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?

Bu durum ile bahsettiğin durum çok farklı. Grenwood suçsuz bulunmadı kız ailesinin de baskısıyla adamla evlenip yada barışıp davayı geri çekiyor ve dava düşüyor. Yani kanıtlar incelenip şahıs suçsuz bulunmuyor. Mesela Fb şike yapmadı mı sana göre? Orada da deliller hukuksuz toplandı o yüzden geçersiz dendikten sonra dava düşüyor ama Fb'ye şike yapmadı denmiyor. Davalar usulden düşüyor, esastan değil.

osimhen acaba bu sene de burada olacağına dair sizi inandırmak için ne yapmalı adam ya valla yeter cidden ya ne desin adam ne olması gerekiyor daha yani ne istiyorsunuz hergün bizi mi paylaşsın yada size özel sürekli ben kalıyorum paylaşımı mı yapmak zorunda yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt