Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Atletico kimi dusunuyor forvet olarak?
Lookman'ı en Alvarez gibi kullanma işleri olabilir rotasyonda. Onun dışında kendileri ile ismi çıkan hücum oyuncuları Darwin Nunez, Goncalo Ramos, Osimhen, Cody Gakpo, Vlahovic, Tresoldi, Igor Thiago, Gabriel Jesus, Espi(Tolgahan'ın bize yazdığı u23 adayı ).

Şu Icardi defterini kapatacaksan kapat canımızı sıkma Dursun. Gezip gezip gelecek 5 milyonu kabul edecek, kimse bu paraları vermez buna, romantikleri hariç herkes neyin ne olduğunu görüyor

Icardi olayini coktan halletmis olmaliydik, siradan bir oyuncudan bahsetmiyoruz.. Tesekkur edip kendisine basarilar dileyip yolumuza bakmaliyiz.. Kendisi icinde en iyisi bu olacagini dusunuyorum.

Bize kattiklarindan dolayi bu kulupte yeri ozeldir ama simdi ne olacagini bilmiyoruz, ustelik 30 Haziran'a kadar ulkesinde kalacagi kesinken biz neyi bekliyoruz bende anlamadim.

icardinin kalmasını icardinin kendisi bile dursun özbek kadar istemiyor

Dursun istediğinden değil ya fanları sebebiyle gönderen başkan olarak anılmamak için nasılsa kabul etmez diye 4+1 milyon 1+1 sene sözleşme teklif etmiş ama kimse 5 milyon vermeyeceği için gezip gezip gelecek imza atacak bu gidişle bakalım o zaman ne yapacak bay Dursun

Çorum'un ilk hamlesi baya iyi geçen sezon Kocaeli'yi kümede tuttuysa bu adam tutmuştu zaten adamlar gol atamıyorlardı ama hayvan gibi defans yapıyordu.

Icardi işide sakız gibi uzakdıkça bizim zararımıza olacak oldu da kaldı diyelim yarın bir gün bu sene geçirdiği gibi geçirirse tribünlerden tepki yer bunun net sorumlusu Dursun Özbektir.

Transferler için dünya kupası sonrasını bekleyelim. Nöbet kilitlenmiştir.
🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒
Buradan devam ediyoruz...

İcardi konusunda 2 ihtimal var ikisi de zaman kaybı.

Dursun Özbek teklifini yaptı. Düşünüp döneyim dedi o da.

1. Teklifi kabul edene kadar 30 Haziran'ı bekleyeceğim. Kamp öncesi dönüş yaparım. Çocuklarım varken düşünmek istemiyorum ama sıcak bakıyorum. (İcardi kalacak)
2. Teklife çok sıcak bakmasa da 30 Haziran'a kadar bekleyip düşüneyim, çocuklarımı görmeden karar vermek istemiyorum. Kararım olumsuz olursa buraya gelip taraftara veda etmek isterim.

İkincisi efsanesi olduğu takım için tabi ki makul ama Dursun Özbek gideceğini düşünmesine rağmen 30 Haziran'a kadar bu boşluğu kullanıyorsa orada kaçan fırsatlar olabilir.

Atıyorum Muani ya da Vlahovic ikna oldu gelmek istiyor. Ama başka bir kulüp teklif yaptı biz kararımızı veremediğimiz için İcardi ya kalırım derse durumu olduğundan bu fırsatlar kaçabilir.

İcardi de gidiyorum ben derse ve seçenek 2 olursa dımdızlak ortada kalırız. Ya da Duran gibi İcardi'nin sakat halinin bile mumla aratacak sorunlu adama.

O yüzden kulüp İcardi'ye süre verse de gidip anlaşmasını yapabiliyorsa iyi bir forvet ile beklememeli bir yerden sonra. 22 gün daha ise asla beklememeli fırsat olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt