Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray bir topçunun elinde bu denli oyuncak olacak bir camia değil. Şeyh uçmaz mürit uçurur hesabı sosyal medyadaki fanları sebebiyle bu herif kendini Messi sandı.

"Türkiye'ye geldik. Dört senenin sonunda Türkiye yıllar sonra Dünya Kupası'na katılıyor. Seviyeyi arttırdık."

Diyecek haddi buluyor kendinde.

Sen Gs ile şampiyonlar liginde penaltı hariç 1 gol atmış adamsın

Geldiğinden beri geriye gitmişsin, profesyonel sporcu görüntüsünden fersah fersah geridesin

Osimhen yokken Sana ihtiyaç olan birkaç haftada tatile gitmiş birisin

Oyuna girdiğin pek çok maçta Galatasaray’ın oyununu bozmuş gibi rakibe avantaj sağlamış birisin

Ulan 1.5 sene top oynadın izleyenler görüyor

Türkiye’nin dünya kupasına girmesinin seninle zerre kadar alakası var mı acaba

Tekrar söylüyorum bu şahıs gezip gezip Gsye kapağı atacak yine, derhal teşekkür edilip bu iş noktalanmalı

Sıktı artık bu romantizm ve gerçek dışı algılarla bu herifin Gsden büyük görülmesi
Hikaye anlatmayı bırakalım

Afrikali topcu isini bir sene daha ertelemeliyiz diyecektim ki AFCON 27 yaz aylarinda yapilacakmis. Afrikasaray hayirli olsun.

Icardi'nin hala sonuca bağlanamaması bir yönetim zafiyetidir. Ne amaçlıyorsun yani 10+4 varken? Rezalet.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Dursun Özbeğin aklı sıra zaman kazanma stratejisi. Yine en akıllı o 35 milyon taraftar salak. İyi ki bi Uğurcanı aldı şimdi içimizden geçecek belli oldu

Dursun Özbeğin aklı sıra zaman kazanma stratejisi. Yine en akıllı o 35 milyon taraftar salak. İyi ki bi Uğurcanı aldı şimdi içimizden geçecek belli oldu
Kardeşibi yeğenini bela eder şimdi bide transfere. Kendisinden Cenk Ergün hamlesi bile gelebilir. Bu rezillikle iyi şampiyon falan oluyoruz

Aynen bir de dayadılar hayali bir özgüveni, Uğurcan’ı alıp Ederson’u almadınız helal olsun diye, herkes son gün 30 m euro bons verildiğini unuttu.

En tehlikeli iş yönetimin gereksiz özgüvenle tüm başarıyı kendisinin sanmasıdır futbolda.

katılmıyorum

roma ikonluğu daha popüler yaptı doğru
Her açıdan daha iyidi, şut, dribbling, fizik, çalım, belki playmaker pasörlükte Piero öndedir, asist yönü konusunda da Totti daha iyidi, aksine Roma takıntısı olmasa Real Madrid efsanesi falan olurdu.

Sadece Del Piero daha bir 10 numara, Totti daha çok forvetti.

Piero’ya sorsak o da Totti der bana göre.

Ya yeminle daha liste falan yapmamıştir bunlar. Biz bunları iyi tanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt