Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelik 8 milyon euro'dan

5 sene İcardi'ye sözleşme vermeyen

Can Uzun'a 80 Milyon bonservis yatırmayan bir dakika o koltukta oturmasın...

taraftarın sabrını zorlamayın eyy yönetim

O paraları etmediğini bile bile kazıklanalım mı yani üstat almak mecburiyetinde miyiz pek anlayamadım

Tabi ki o paraya değmeyeceğini düşünüyorsan almak zorunda değilsin hocam. Ama günümüz piyasasında parlayan genç oyuncuların ederleri bu rakamlarda. 30-35'e falan düşecek diye beklersen avucunu yalarsın.

31 yaşındaki Sorloth için 35 milyon euro istiyor Atletico, Juve'den. 30 yaşındaki Guirassy'i 35'e bırakıyor Dortmund.

can çağ açıp çağ mı kapatacak ne 50si 60ı.. bir adamın piyasası o olur anlaşılır da sırf yerli ihtiyacı yüzünden kazıklanmaya gerek yok.. 20-25 milyon da çerez parasıymış gibi kimse hareket etmesin. satılıyorsa 27 yaşında ama bize avrupada ligde osimhen arkası bir diaz dar alan becerisi ile ligde, topla hızlanması ile avrupa da her türlü çok iş yapar.. alamıyorsan kirala.. kariyeri city, madrid, milan..

Icardi'yi gönderir misiniz lütfen ya? Herif yine tatil tatil gezecek son gün geri gelecek. Ulan John Duran'a razı etti herifler bizi

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Ferdi'ye kaç para çeker Ingilizler?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Hocam piyasanın içine edildi mi, edildi. İster Arabistan etsin, ister İngiltere etsin sonuçta fiyatlar buralara geldi.

Buyrun Etta Eyong diye birisine 30+ istiyormuş Levante. Biraz parlayan genç oyuncun değeri de günümüz piyasasında artık buralarda
Biz haric herkese gecerli bu piyasa. Bize gecerli degil malesef

yabancilarin dunya kupasi programlarini izliyorum. turkiye'yi yorumlarken turnuvaya damga vurabilecek genc yildizlari var deniyor. sayilan isimler arda guler, kenan yildiz, can uzun. demek ki biz burada overrated goruyoruz ama can uzun hakkinda gercekten bir hype var. 60 istemeleri normal gibi, veren de cikabilir.

Sara'ya 35 falan teklif gelmemiştir de geldiyse bekleten en adi şerefsizdir.

Yeter ki böyle bir teklif olsun. Fıtık olacağımı bilsem bile o şişkoyu sırtımda taşırım gideceği yere kadar.
bu herif şişkoysa biz sıçmışız
1780936215100.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt