Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruyu tam anlamadım reis :/
Frankfurt’un oyuncularini bedelinin ustunde sattigini belirtmissin ki ben de katiliyorum. Bunun aksine hangi yetistirici kuluplerden adam transfer etmek mantikli olur? Bence Almanya yerine Fransiz takimlarindan gelecegi olan adamlar almak lazim. Tabi ki bu tip adamlar bize gelmek ister mi o ayri soru. Sormamin nedeni artik bonservis butcemizin eskiye gore cok daha yuksek olmasi. Eski yonetimler nerede bonservisi elinde kariyeri dususte adam varsa ona yonelirdi.

İngiltere'den artık sadece 30 yaş üstü posası çıkmış topçular gelebiliyor bu gerçeği kabullenelim

Frankfurt’un oyuncularini bedelinin ustunde sattigini belirtmissin ki ben de katiliyorum. Bunun aksine hangi yetistirici kuluplerden adam transfer etmek mantikli olur? Bence Almanya yerine Fransiz takimlarindan gelecegi olan adamlar almak lazim. Tabi ki bu tip adamlar bize gelmek ister mi o ayri soru. Sormamin nedeni artik bonservis butcemizin eskiye gore cok daha yuksek olmasi. Eski yonetimler nerede bonservisi elinde kariyeri dususte adam varsa ona yonelirdi.
Bizim bütçe bandımızı düşünürsek Rennes, Nice gibi takımlar hedef olmalı bence daha çok. Lyon vs de olabilir sayı artar da İtalya ve Fransa’yı ana hedef haline getirmeliyiz.

Bir de kesinlikle Güney Amerika denemeleri lazım, geçen sene kelepir bedele Igor alınmalıydı mesela.

Defans: van Dijk
Orta saha: Thuram - Camavinga (Lesley)
Sol kanat: Can Uzun
Forvet arkası: Olmo
Yedek forvet: Duran

bitti gitti işte.

akliouche-kwanga-camera-signature.gif

fhiomzu.gif

İngiltere'den artık sadece 30 yaş üstü posası çıkmış topçular gelebiliyor bu gerçeği kabullenelim

Fred muazzam bir herifti bizim lig icin..Bu geri zekalilar kullanamadi dogru durust ..
Keza Fernando da baya iyi is yapti bizde..
Dogru profillere gidilirse guzel firsatlar cikar mutlaka

Fred muazzam bir herifti bizim lig icin..Bu geri zekalilar kullanamadi dogru durust ..
Keza Fernando da baya iyi is yapti bizde..
Dogru profillere gidilirse guzel firsatlar cikar mutlaka
iyi örneklerde var kötü örneklerde ingiltere'den topçu alırken iyice araştırmak lazım fiziksel olarak bitik adam hiç bi ligde iş yapmıyor

Bizim bütçe bandımızı düşünürsek Rennes, Nice gibi takımlar hedef olmalı bence daha çok. Lyon vs de olabilir sayı artar da İtalya ve Fransa’yı ana hedef haline getirmeliyiz.

Bir de kesinlikle Güney Amerika denemeleri lazım, geçen sene kelepir bedele Igor alınmalıydı mesela.
güney amerika işi hassas baya bu arada şişik bedele çöp kitleme ihtimalleri yüksek oraya yönelmek istiyorsak profesyonel birini getirmek lazım bu mesela forresta brezilyalıları getiren edu gaspar gibi , boş oyuncu çok nadir getiriyo oradan , bu rio aveye getirdiği herifler de tutmuştu sanırım sonradan olye gönderdiler onları.Bizimkilere bırakırsak yüksek maliyete en kötüsünü alırlar oradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt