Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, Wanda'ya kaptırdığı paraların acısını bizden çıkarmak istiyor gibi.
Sadece bizden neredeyse 50 milyon kazanmıştır. PSG, Inter filan derken 100 milyona yakın servet yaptı. Bence emekliliği ciddi ciddi düşünmeli.

Bu haberi gördüm de aklıma geldi. Kendimi eleştirmem gereken de bir yer önceden bu muhabirlerin bu tarz parlatmalarını bu isim ne yapmış diyerek hiç sorgulamadan alıyordum ve afiyetle yiyiyordum açıkcası. Ahmet Yüce'ye baktım GS'ye 1 tane hatırı sayılır sponsorluğu olmamış, tesisler yapılırken destek vermemiş. Hatırı sayılır hiç bir maddi desteği olmamış ama önemli değer diye yedirdiler. Kusura bakılmasın ama böyle önemli değer olunmaz. Eğitim Vakfı vb. tarafı için olabilir ona bir şey demem ama Spor Kulübü için yoktur. Önemli değer Fb'de Murat Ülker(hiç sevmem kendisini), Bjk'de Rahmi Koç ve biz de Erden Timur gibi kulübe de destek verilerek olunur.

Rahmi Koç’un para akıttığı bjkyi
Murat Ülker’in söz konusu fb olunca bana sormadan parayı gönderin dediği fbyi görüyoruz ne haldeler (ali koç yazamamışsın bu arada övüyor gibi algılanmamak için)

Dursun çok mu zengin. Bu dediğin adamların 10 da 1i kadar zengin değildir. Herşey parayla olsaydı koçların ali her sene şampiyon olmuştu

Yüce bey ve onun gibi değerler Galatasaray’ı yüzyıllardır ayakta tutuyor. Onun gibi adamlar olmasa bugün bu camianın ne idüğü belirsiz 150 bin üyesi olur, rakiplerdeki gibi maç havasında kavga gürültü kongreler yaşar, bütün değerlerimizi kaybederdik

Galatasaray’ın yazılı olan veya olmayan gelenekleri yasaları kuralları var. Çok şükür camia bunları bilen adamlara emanet.

Senin dediğin gibi ‘az para vermiş demek ki bi boka yaramıyor’ diye düşünmek çok ucuz kalıyor maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cooltext509754891995377.gif

Dursun başkanın bu yaz taraftarı oyalama bahaneside ıcardı işte, bu yaz da agustosa kadar bunla oyalanın diyor. Başkan geçen sene kalecinin son güne kalmasını musleranın kalmasını bekliyodum diye açıkladı. Galatasarayda transfer agustosta başlar çok kafa yormaya gerek yok.

X teki kolpa selalesi disinda yayinlarda da sallamalar olmuyorsa harbiden yonetim tatilde heralde yav

Twitter falan yokken eskiden transfer haberleri Osman Altunterim'in babası Saim Altunterim'in sitesi turkspor.net'ten ve bir Galatasaray sitesi vardı, ismini hatırlamıyorum, forum tarzı bir yerdi, oradan takip ederdik. Ne günlerdi be. Haldun Üstünel geceyarısı şak diye oyuncu getirirdi, sabah uyanırdık Baros Galatasaray'da. Şimdi bir oyuncunun gelmesi önce isminin ortaya atılması, ardından Kavukcu'nun sefere çıkması, sonra olumsuz haberlerin gelmesi, sonra tekrar olumluya dönmesi, kap, zart, zurt derken heyecan falan kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt