Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter falan yokken eskiden transfer haberleri Osman Altunterim'in babası Saim Altunterim'in sitesi turkspor.net'ten ve bir Galatasaray sitesi vardı, ismini hatırlamıyorum, forum tarzı bir yerdi, oradan takip ederdik. Ne günlerdi be. Haldun Üstünel geceyarısı şak diye oyuncu getirirdi, sabah uyanırdık Baros Galatasaray'da. Şimdi bir oyuncunun gelmesi önce isminin ortaya atılması, ardından Kavukcu'nun sefere çıkması, sonra olumsuz haberlerin gelmesi, sonra tekrar olumluya dönmesi, kap, zart, zurt derken heyecan falan kalmıyor.
Scoutgs

Twitter falan yokken eskiden transfer haberleri Osman Altunterim'in babası Saim Altunterim'in sitesi turkspor.net'ten ve bir Galatasaray sitesi vardı, ismini hatırlamıyorum, forum tarzı bir yerdi, oradan takip ederdik. Ne günlerdi be. Haldun Üstünel geceyarısı şak diye oyuncu getirirdi, sabah uyanırdık Baros Galatasaray'da. Şimdi bir oyuncunun gelmesi önce isminin ortaya atılması, ardından Kavukcu'nun sefere çıkması, sonra olumsuz haberlerin gelmesi, sonra tekrar olumluya dönmesi, kap, zart, zurt derken heyecan falan kalmıyor.
Fcnblog vardı onu hatırlıyorum :D Rosicky ve Ledesma transferleri bitti demişti ama patlamıştı, aslında güvenilir bi' kaynakti :)

Unutulur mu bea Oliviera kolpası

Maalesef Dursun kendini futbol ordinaryusu sanmaya basladi.

Hocaya mı salladın Icardiye mi :)

Hoca Icardiyi istemiyor bence, Dursun’un iş güzarlığı. Suç onda da değil, ona baskı kuran Icardisaraylılarda. Sosyal medyada bir kısım tayfa baskı altına alıyor, halbuki taraftarın büyük çoğunluğu istemiyor Icardiyi, gitmeli

Bizim yönetim vedalaşmayı bilmediği için Icardi kalır, sene içinde küfürler eşliğinde ıslıklanır, ya formayı yere atar ya da direkt soyunma odasına gider, sonra sosyal medyadan göndermeli paylaşım yapar. Devre arasında da gider. Biz de eksik başladığımızla kalırız.

Torreira, Sara bu sezon hic oynamamıs gibi bireysel calışmalara başlamış bizim tatil kralı icardi hala plajdan foto paylasıyor biz de hala nedense anlaşmaya calısıyoruz. Başkanın derdi muhtemelen 10+4 ün 10nun doldurup zaten yer yok diyip 4 tane genc kiralik ile işi bitirmek muhtemelen. Aziz' Yıldırımı'in secilmesi de bu acıdan işine geldi. Yoksa bu kafadaki Icardi icin beklemek saflıktan da öte birsey olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt