Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Udinese Atta için 40m istiyor,
Juve Thuram için 50m istiyor,

Fıkra bu kadar...Thuram büyük fırsat

Sara ile Tielemans takas

Thuram bonservisi ile alınırsa taş gibi olur takım.

Kışın Varela ismini çok yazdım ama milli takıma alınmaması düşündürüyor. Parades bile alınmış

Bahsettiğin profiller ferdiyi de bilmez üstad onu da mı almıyak
Ben orada oyuncunun kalitesini/onemliligini anlatmaya calistim ve bundan dolayi 3 milyona gelirse gelsin diyorum zaten bir bek oyuncusu icin bunlar fazla rakamlar, oyle utopik bir maas teklifi ile getirilmesi gereken elzem bir oyuncu degil Zeki.

Simdi tek tek kim taninir kim taninmaz oyununa girmeye gerek yok benim oradaki mesajimda Zeki'nin oyle ahim sahim ucan bir sag bek olmadigi yonunde, zaten Milli oyuncu olmasina ragmen ve artik 30 yasina yaklasmis bir oyuncu olmasindan dolayi hala sohreti olan bir oyuncu olmamasi, buna gidip ne diye boyle bir oyuncuya mesela yillik 6 verelim? Takimda sag bek problemi bile yok suan gidip absurt bir maas teklifi ile getirilmeye sakin calisilmasin diye zerseniste bulundum.

Ferdi hayatta gelmez geri TR 'ye deli misiniz yav ? adam sezonun oyuncusu seçildi takımında falan seviliyor fazlasıyla. Niye bıraksın.

Thuram'in babasini ikna edersen belki getirebilirsin, yoksa ben babasinin yerinde olsam Fransa Milli takiminin genis listesinde her daim bulunan ve yasi daha 25 olan oglumu TR'ye gondermezdim zaten. Cok utopik bir teklif gelir belki o zaman dusunurdum.

Thuram'in babasini ikna edersen belki getirebilirsin, yoksa ben babasinin yerinde olsam Fransa Milli takiminin genis listesinde her daim bulunan ve yasi daha 25 olan oglumu TR'ye gondermezdim zaten. Cok utopik bir teklif gelir belki o zaman dusunurdum.
Khepren DK da alınmamış bu arada galiba yav ya da ben yanlış gördüm listeyi - Marcus forvetlerde varda
gerçi Deshamps biz alsak o zaman da almaz muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt