Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.106
- 15.709
- 2.613
Bi ara bu fotoyla mizah dönuyordu reis abi istanbul istanbul yaaa diye. Ondan attım dostumTokyo degil mi burasi yav?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara bu fotoyla mizah dönuyordu reis abi istanbul istanbul yaaa diye. Ondan attım dostumTokyo degil mi burasi yav?
Camavinga'da alinmadi, adamlarin genis listesinde cok kaliteli oyunculari var. Zaten yeni hoca getirecekler belki yeni gelen hoca farkli oyunculara sans verebilir.Khepren DK da alınmamış bu arada galiba yav ya da ben yanlış gördüm listeyi - Marcus forvetlerde varda
gerçi Deshamps biz alsak o zaman da almaz muhtemelen.
Bu hergün düşüyo mu ya?
Parades,de Paul Messi kontenjanından alındı.Kışın Varela ismini çok yazdım ama milli takıma alınmaması düşündürüyor. Parades bile alınmış
FeykEkli dosyayı görüntüle 325811
Bir insan gitme isteğini daha nasıl dile getirsin, sevdiğine kavuşma arzusunu nasıl belli etsin?!
Bağrımıza taş basalım ama bu arkadaşımızı artık zincirlerinden kurtaralım, zorla güzellik olmuyor...![]()
Sadece lig odaklı düşünüyorsak yanına birde bernardo ekleyelim ligi götürürüz ben okey derimVan Dijk'ı alıp transferi kapatacağız
En son ilk maçtan sonra anında kesilmiştiParades,de Paul Messi kontenjanından alındı.
90 fazlathuram ve can'ı 90'a bitirin sadece osimhen'e 80 verdik gayet makul bir fiyat
thuram için 50 diyolar can için 60 istiyolar deniyor 45 + 45 diye düşündüm90 fazla