Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.304
- 14.045
- 1.498
Geriden geliyorum ne zekisi yav senin elinde Singo Sallai gibi zekiyi 10a katlayacak 2 tane bek oyuncun var ne yapacaz biz zekiyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlerde ne dedikleri önemli değil, ben sana soylim;thuram için 50 diyolar can için 60 istiyolar deniyor 45 + 45 diye düşündüm
Ekli dosyayı görüntüle 325811
Bir insan gitme isteğini daha nasıl dile getirsin, sevdiğine kavuşma arzusunu nasıl belli etsin?!
Bağrımıza taş basalım ama bu arkadaşımızı artık zincirlerinden kurtaralım, zorla güzellik olmuyor...![]()
Birtane de forvet aldık mı tamamdırSadece lig odaklı düşünüyorsak yanına birde bernardo ekleyelim ligi götürürüz ben okey derim
Ali Koç'u yazmama sebebim adamın daha sonra başkan olması. Orada Erden Timur'u da yazdım mesela. Burada kastım zengin iş insanlarının kulüplerini maddi olarak desteklediği idi yönetime vs. karışmadan. Rahmi Koç'un Bjk'nin kötü olmasında etkisi ne? 0 gelen yöneticiler onun verdiği parayı iyi kullansaydı iyi olacaklardı. Fb baskette bu seviyeye geldiyse EL'de A lisans varsa tamamen Ülker sayesinde. Dediğin gibi para vermedi başka konuda katkıları oldu diyelim ne konuda katkısı oldu kendisinin? Bilgilendirirsen sevinirim bir proje mi geliştirdi yada uygulamasına ön ayak mı oldu? Mesela en son seçimde GS TV'nin yeniden açılmasını istemiş kendisi orada tüm masraflarını da ben karşılayacağım GS TV'nin diyebilirdi değil mi? Ben GS'nin 150 bin üyesi olsun yada zengin başkanı olsun demiyorum ama kendi PR'ını yaptırıyorsun GS'nin büyüğü, ağabeyi diye bir zahmet GS'ye de bir desteğin olmalı diyorum.Rahmi Koç’un para akıttığı bjkyi
Murat Ülker’in söz konusu fb olunca bana sormadan parayı gönderin dediği fbyi görüyoruz ne haldeler (ali koç yazamamışsın bu arada övüyor gibi algılanmamak için)
Dursun çok mu zengin. Bu dediğin adamların 10 da 1i kadar zengin değildir. Herşey parayla olsaydı koçların ali her sene şampiyon olmuştu
Yüce bey ve onun gibi değerler Galatasaray’ı yüzyıllardır ayakta tutuyor. Onun gibi adamlar olmasa bugün bu camianın ne idüğü belirsiz 150 bin üyesi olur, rakiplerdeki gibi maç havasında kavga gürültü kongreler yaşar, bütün değerlerimizi kaybederdik
Galatasaray’ın yazılı olan veya olmayan gelenekleri yasaları kuralları var. Çok şükür camia bunları bilen adamlara emanet.
Senin dediğin gibi ‘az para vermiş demek ki bi boka yaramıyor’ diye düşünmek çok ucuz kalıyor maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amaç ne? Gerçek görsel bu.Ekli dosyayı görüntüle 325811
Bir insan gitme isteğini daha nasıl dile getirsin, sevdiğine kavuşma arzusunu nasıl belli etsin?!
Bağrımıza taş basalım ama bu arkadaşımızı artık zincirlerinden kurtaralım, zorla güzellik olmuyor...![]()
Benden okey abi ligi her türlü Alırız zatenBirtane de forvet aldık mı tamamdır
Hiç içi patates kızartması dolu olan dürümün yanında patates kızartması yedin mi?Listemde olan olise hattrick yapmış.
4 5 hesap aynı ana Denayer paylaştı X'te noldu Cenk Ergün mü geldi trans komitemize?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Can 35 bile biraz tartışılır açıkçası.Haberlerde ne dedikleri önemli değil, ben sana soylim;
Thuram 40
Can 35
Daha fazlası etmezler bence
Ben yine biraz yuksek soyledim dogru diyorsunCan 35 bile biraz tartışılır açıkçası.
Rahmi Koç’un para akıttığı bjkyi
Murat Ülker’in söz konusu fb olunca bana sormadan parayı gönderin dediği fbyi görüyoruz ne haldeler (ali koç yazamamışsın bu arada övüyor gibi algılanmamak için)
Dursun çok mu zengin. Bu dediğin adamların 10 da 1i kadar zengin değildir. Herşey parayla olsaydı koçların ali her sene şampiyon olmuştu
Yüce bey ve onun gibi değerler Galatasaray’ı yüzyıllardır ayakta tutuyor. Onun gibi adamlar olmasa bugün bu camianın ne idüğü belirsiz 150 bin üyesi olur, rakiplerdeki gibi maç havasında kavga gürültü kongreler yaşar, bütün değerlerimizi kaybederdik
Galatasaray’ın yazılı olan veya olmayan gelenekleri yasaları kuralları var. Çok şükür camia bunları bilen adamlara emanet.
Senin dediğin gibi ‘az para vermiş demek ki bi boka yaramıyor’ diye düşünmek çok ucuz kalıyor maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüce ler her zaman kulübe maddi destek olmuştur ama bunun reklamını yapmazlar. Çok değerli bir işadamı çalışanlarına 40-50 maaş yıllık ikramiye veren bir insan.Ali Koç'u yazmama sebebim adamın daha sonra başkan olması. Orada Erden Timur'u da yazdım mesela. Burada kastım zengin iş insanlarının kulüplerini maddi olarak desteklediği idi yönetime vs. karışmadan. Rahmi Koç'un Bjk'nin kötü olmasında etkisi ne? 0 gelen yöneticiler onun verdiği parayı iyi kullansaydı iyi olacaklardı. Fb baskette bu seviyeye geldiyse EL'de A lisans varsa tamamen Ülker sayesinde. Dediğin gibi para vermedi başka konuda katkıları oldu diyelim ne konuda katkısı oldu kendisinin? Bilgilendirirsen sevinirim bir proje mi geliştirdi yada uygulamasına ön ayak mı oldu? Mesela en son seçimde GS TV'nin yeniden açılmasını istemiş kendisi orada tüm masraflarını da ben karşılayacağım GS TV'nin diyebilirdi değil mi? Ben GS'nin 150 bin üyesi olsun yada zengin başkanı olsun demiyorum ama kendi PR'ını yaptırıyorsun GS'nin büyüğü, ağabeyi diye bir zahmet GS'ye de bir desteğin olmalı diyorum.