Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen 1 ay daha sakatlansa 7 puandan şampiyonluk verecek takım yaz moduna girince zaten takımımız zaten iyi moduna girilmiş nedense :)
Sezom bitti orta saha komple değişecekti.Şimdi iki adam yeter oldu biraz daha zaman geçsin eldekiler kalıyor bir orta saha yeter olacak.Hiç şaşmaz.
Barış ve saneye neler deniliyordu.az saç baş yoldurmadılar.Saneye teklif gelse anında gönderilir.Ama yok öyle birşey.Barışlara saralara burada süper star muamelesi yapılıyordu nerede teklifler.
Bunların yapacağı transferdeki başarı tamamen tesadüflere kalmış.Başımızdaki adamın kurduğu yönetmden belli ne halt olduğu.Ne olacak tepki yokki rahat rahat takılıyor.Üç kuruşluk fark yarattıkları yok.
Olacakda basit her zamanki gibi başarı oranı düşük çorbaya çevrilen bir transfer sezonu.

Aybars Ay isminin uyandırdığı his

1781018931558.webp

Bir de bana şey tuhaf geliyor Singo,Davinson,Sallai,Jakobs,Lemina,Torreira,Sara,Sane ve Osimhen ile 9 tane yabancı hakkımızı dolduruyoruz. Orta saha 10 numara filan konuşuyoruz da henüz kimseyi satmadan bu iş zor olacak başta Sara, Singo ve Sallai için gelecek tekliflere bakacağız anladığım kadarıyla. Mümkünse Lemina ile hiç sözleşme uzatmadan devam etsek keşke

Kopegini bonfile et ile falan besliyor herhalde. Ya da mahalleye hayrina et dagitiyor.
UIan atarken de biraz destekli at. 60 kilo et mi yenir haftayi gectim, bir ayda?
Barış alper'in geçen seneki olayında da tesislerde bacak bacak üstüne attı diye kolpa sıkıyordu sever bu tip kolpa haberleri ali naci

İcardi teklif yokladı kimse bizim verdiğimizin yarısını bile vermedi o yüzden belki egosu törpülenir 2. forvet rolünü kabullenir diye ümid ediyorum

icardi kalırsa ayvayı yeriz

Mastanyano olabilir. Riskli ama tutmazsa Yunus var. Bir şekilde idare ederiz

Bugün iyi transfer nöbeti tuttunuz arkadaşlar. Gelen var mı peki yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt