Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Oliver Ahmet Kahn olarak değiştirir misiniz???

Şu an bir görevi yok gözüküyor. En son Almanya'da yönetim danışmanı imiş 2023'te. Acaba Özbek'in danışmanı mı olacak? Böyleyse de bir nebze iyi olur. SD olacak olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi herhalde. Bayram değil seyran değil Kahn amca bizi niye öptü? Bilemiyoruz.
Keşke böyle birşey olsa. İnat etti şu futbolun başına futboldan anlayan bir yönetici getirmiyor bir türlü. En azından danışmanlık da hiç yoktan iyidir

Bizimkiler degil thurami, Maestro bile alamazlar

25m vermezler anca 35+
Bizim bonuslar çoğunlukla kolay bonuslar oluyor. O teklifi 30 diye bakmak lazım. Bunu da kabul etmezler 35+Bonus+ pay bir ihtimal. 40+ bonusa ise yüksek ihtimal kabul ederler. Ben 35 civarına Sangare'yi almaya çalışırım maaşı da yarısı olur Thuram'ın. Bence Sangare daha özellikli bir oyuncu ayrıca.

Şu an bir görevi yok gözüküyor. En son Almanya'da yönetim danışmanı imiş 2023'te. Acaba Özbek'in danışmanı mı olacak? Böyleyse de bir nebze iyi olur. SD olacak olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi herhalde. Bayram değil seyran değil Kahn amca bizi niye öptü? Bilemiyoruz.
Bayern'in ağzına sıçtı adam sonra yaka paça kovdular sd işine hiç sokulmamalı.

Virgil Van Dijk, Camavinga, Kolo Muani, Can Uzun, Batrakov, Rafael Leao ve John Duran

Bitir şu isimleri başka transfere gerek yok

Transfer obezi de olmamak lazım...

Genç transferler 15 milyon altı ucuzundan olmalı ve bütçenin çoğu takımı sırtlayacak yıldız transferlere harcanmalıdır şahsi fikrim. Singo sara değil barış,nhaga, kerem gibi ucuza al geliştir işi daha iyi

Yönetimin su an aklinda transferin t‘si bile yoktur

Cikan bütün haberler kolpa

Acaba ne ziyareti? SD olur mu? Sanmam. Öyle bir şey olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi. Belki başkanın bazı noktalarda danışmanı tarzı bir şeydir. Normal bir ziyaretten başka bir şey olmama ihtimali de yüksek tabi.

Ooo, Kahn babacan tatlı bir amcaya dönüşmüş gibi... Malum sahadayken psikopat halleri vardı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt