Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.630
- 14.675
- 1.398
artık yeter söz transferindir!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Dun biri arkadaşımdan duydum bernardoyu aldik demiyor muydu
Yani transfer beklemeyin diyor. Ugrasiyoruz= duruma bakiyoruz agustos gibi topcu gönderdiysek bakariz
genci buldun bi de ispatlamamışını istiyorsunHocam kendini ispatlamis genc kelimesini kullandığı an tv yi kapatiyorum
Bendim o, arkin isyerine kavukcuya yakin biri gelmis, onla mubabbette sallamis - banko falan demedim zaten hatta kendim de inanmadim.Dun biri arkadaşımdan duydum bernardoyu aldik demiyor muydu
Elini kısıtlayan kendisi ve dursun. Gönderseydin en azından lemina ve icardi yi 2 transfer kovalardınYani transfer beklemeyin diyor. Ugrasiyoruz= duruma bakiyoruz agustos gibi topcu gönderdiysek bakariz
Evet. @Can Erden dedi. 3+1 yıllık 8 milyon maaşa bitmiş transfer dediğine göreDun biri arkadaşımdan duydum bernardoyu aldik demiyor muydu
Dogru kelimeleri sarfedelim.Evet. @Can Erden dedi. 3+1 yıllık 8 milyon maaşa bitmiş transfer dediğine göre
Yani transfer beklemeyin diyor. Ugrasiyoruz= duruma bakiyoruz agustos gibi topcu gönderdiysek bakariz
Gerginleştin birden. Mesajı böyle okudun kesin :Dogru kelimeleri sarfedelim.
Nasıl çıkardın bunu burdan yaw
listemdeydiSerdar yok sayilanlar listene mi girmeye calisiyor?
Messi'yi de unutmazsın yav
Neyse düzeltmiş en azından, çıkan isim de doğru