- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
isyerindeyim napim, pc basinda yapacak sey yokAtacam konudan ha git biraz sosyalles transfer manyağı oldun iyice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isyerindeyim napim, pc basinda yapacak sey yokAtacam konudan ha git biraz sosyalles transfer manyağı oldun iyice
Abi ben baba oldum bak nasil saldımAtacam konudan ha git biraz sosyalles transfer manyağı oldun iyice
Senin yerini aldı Motz nasıl olduysaAbi ben baba oldum bak nasil saldım
Ben tekimSenin yerini aldı Motz nasıl olduysa
Temmuz cok iyimser bi tahmin, olsa bile hocanin oybatmayacagi 1-2 yerli olur en fazlaKadromuz hepsinden önde bizden önce transfer yapmaları normal hala çok gerimizdeler. Transferler temmuz gibi başlar sakince bekleyelim
Temmuz cok iyimser bi tahmin, olsa bile hocanin oybatmayacagi 1-2 yerli olur en fazlaKadromuz hepsinden önde bizden önce transfer yapmaları normal hala çok gerimizdeler. Transferler temmuz gibi başlar sakince bekleyelim
Vickadro yapsana
The Hardhand !!yok yea biz Bernardo almayak Posası çıkmıştır bizde istediğimiz şeyleri yapamaz

TesekkürlerHocam tebrik ederim mutluluklar dilerim..
Sagol kardesim, seninle yazismayi özlemisimHayırlı olsun kardeşim. Allah tamamına erdirsin
Defansa da potansiyeli olan bir u23 alıp iskelete eklemek gerekiyor tabii