- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Zaten bize dusunmedi gibi admirim, Barcelona'ya gitmek istiyordu onlar vazgecince Mou domuzu araya girdi.Mou yavşağı ya hemen iş bozdu.
Geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bize dusunmedi gibi admirim, Barcelona'ya gitmek istiyordu onlar vazgecince Mou domuzu araya girdi.Mou yavşağı ya hemen iş bozdu.
Geçmiş olsun
Samiyle atisiriz ama beni yok saymaz oSerdar yok sayilanlar listene mi girmeye calisiyor?
Messi'yi de unutmazsın yav
Neyse düzeltmiş en azından, çıkan isim de doğru
abicim adamın yaptığı hayali 11e karışmayın bari yawGene yanlis 11. Hadi hepsini izledin de peleyi nerden izleyip yazdin demezlermi adama?
Yok en efsane 11 kurmaya calistiysa illa ki baska izlenmemis isimlerde vardir dk tarihinde

Hayali izledigi oyuncularla yapsin cafarabicim adamın hayali yaptığı 11e karışmayın bari yaw![]()
Sumeyra hanimi muhtesem degisimi gibi olmusVic
Yılmaz-Uzun-Leroy
U23-Lucas/Mario
Ismael-Apo-Davi-Wilf
Çakır
Defansa da potansiyeli olan bir u23 alıp iskelete eklemek gerekiyor tabii
Ekledim üstad, Can uzun, u23 orta saha ve stoper, gayet makul bence, bir de yedek kulübesi için yine genç isimler alırız ilave olarakSumeyra hanimi muhtesem degisimi gibi olmus
Ilk 11e 3-4 transfer yapmazsak ligi unutalim derim
Birakalim bizim iskeletimiz iyi muhabbetini. Takim doydu artik degisim sart. Eldeki takim kasarsa clde kasar ligde yatar. Ins olmaz ama gerekli transferle yapilmazsa bunu hep birlikte görecez
rahatsiz misiniz yav? her sohbette makara olsun diye sorulan soruyu ciddiye almak nedir? yanlis 11 yazmis bi deGene yanlis 11. Hadi hepsini izledin de peleyi nerden izleyip yazdin demezlermi adama?
Yok en efsane 11 kurmaya calistiysa illa ki baska izlenmemis isimlerde vardir dk tarihinde
Okan beni rahatsiz ediyor evet. Sen millete salca olunca sorun yok ben olunca auuv. Ne auv?rahatsiz misiniz yav? her sohbette makara olsun diye sorulan soruyu ciddiye almak nedir? yanlis 11 yazmis bi de![]()
Adamı Real alıyor![]()
Kimi konuşsak birkaç güne Atletico talip oluyorA. Madrid, PSG'den Kang-In Lee'yi istiyor. Bonservis bedelinin 35 milyon Euro civarında olması bekleniyor. (ESPN)
Yav ali naci yeter artık
Ne farkeder. Şu herifin yönetim yancılığı ve sürekli saçmalaması baydı artık23 mayis tiviti yav