Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.112
- 102.216
- 5.238
Forvet yedeğin Vlahociv yerine atkafasıov olunca ağlamak yok amatffyi arayıp şu ağlak yönetim ve hocanın inadına kuralı değiştirmeyin diyesim geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet yedeğin Vlahociv yerine atkafasıov olunca ağlamak yok amatffyi arayıp şu ağlak yönetim ve hocanın inadına kuralı değiştirmeyin diyesim geliyor
Saçma kuralı bile savunma durumuna geldiler yazık.Forvet yedeğin Vlahociv yerine atkafasıov olunca ağlamak yok ama
tamam iyi oyuncu da psg seviyesi falan da değil yav enteresan geldi brightona aston villaya gitse bile iyi alternatif diye düşünülürPSG, Summerville'i listesine almis.
West Ham 50 milyon euro bekliyormus.
vlahoviç yedek olmaya gelmez ki zaten rdaşForvet yedeğin Vlahociv yerine atkafasıov olunca ağlamak yok ama
Kolaycılık işimize geliyor. Kim 1 sene boyunca topçu izleyecek takip edecek. Ordan bi bernardo sar keyfimiz yerine gelsin23 yasindaki koca adamlara genc topcu denilen baska yer var mıdır acaba. Dunyanin en zengin 20 ekibinden biri olan ekibimiz 23 yasinda adam bulup alip oynatamıyor.
#acziyet
şu an galatasaray transfer yapmayacak açıklaması gelse çok mutlu olurum gibiKolaycılık işimize geliyor. Kim 1 sene boyunca topçu izleyecek takip edecek. Ordan bi bernardo sar keyfimiz yerine gelsin
boyle olursa sampiyonlar liginde 20. ligde 3 ve ya altında bir yerde bitiririz. Baskan ve Okan Buruk da ayrılır.valla perşembenin gelişi çarşambadan belli
2-3 genç yabancı oyuncu (biri net Duran)
2 tane de yerli alıcaz
transfer kapancak
1 ay önce tahminen 50'yi geçmeyiz bonserviste demiştim muhtemelen öyle olacak
Haberin güzelliğine bak tam bize hitap ediyor.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Ağustos 10dan sonra 3-4 transfer yaparız o zaman kadar fazla stres yapma rahat takılşu an galatasaray transfer yapmayacak açıklaması gelse çok mutlu olurum gibi
of buradaki kargaşayı düşündükçe çıldırıyorum
Ligde diğer takımlar daha mı fazla yabancı oynatıyor neden 3 veya altında bitiriyoruz?boyle olursa sampiyonlar liginde 20. ligde 3 ve ya altında bir yerde bitiririz. Baskan ve Okan Buruk da ayrılır.
boyle olursa sampiyonlar liginde 20. ligde 3 ve ya altında bir yerde bitiririz. Baskan ve Okan Buruk da ayrılır.
26 yaşındaki sengoya cok genc topcu diyen teknik ekip elemanlarini gördükten sonra bu ağlamaları şaşırtmıyor.Kolaycılık işimize geliyor. Kim 1 sene boyunca topçu izleyecek takip edecek. Ordan bi bernardo sar keyfimiz yerine gelsin