Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten sağ bekte sallaiyi oynattığın yerde 25 yaşındaki adama 25 bonservis 5 maaş verip elin ayağın birbirine dolanınca yav oyuncu gelmiyor diye dert yanmak yanlış.

Gerekiyorsa doue'ye 15 verecektin geçen sene o kumara gireceksin.
Singo hızlı değişik atraksiyonları var evet ancak kumarı büyüktü bu sene singo, salla, davinsondan 1 tanesini satmak zorundasın ki bu kurala uyalım.

Sorunu kendimiz yaratıyoruz sonra çözüm nasıl olacak diye bakıyoruz. Mantık dışı işler bunlar.

Yönetim kavgayı bırakacak da transfer yapacak.
Beceriksizler ordusu.
Şimdi benim anlamadığım şu. Bu seçime girerken Dursun hepsine aynı sözü mü veriyor? Bu adamlar girdikten sonra böyle şeyler yapabiliyorda Dursun'un bunları susturacak yetkisi mi yok, gücü mü yok? Herif tek girdi seçime ya anlamak mümkün değil

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Takıma 3.cü forvet falan lazım değil
Mevcutta var zaten Ada Yüzgeç
Osimhen varken bile 15 dk dahi olsa şans verilmesi gerekiyor artık genç oyunculara , 14 oyuncuyla 3 kulvar tamamlanacaksa , hoca bi zahmet bıraksın, Gençlerbirliğinin altyapı oyuncularına kendi evinde as kadrosuz yenileceksen sana transferde lazım değil 13,14 oyuncu yeter

ulan şu forumda en son kavga edeceğimi düşündüğüm adamlarla ne hale geliyoruz

bu memlekette insanların 1 isme tapması çok acayip hal alıyor

benim yabancı kuralını savunduğumu göster o kupaları sok bana

ama gösteremezsen ben o kupaları sokarım sana

ulan her bokunu da savunmayın ki ben hocaya saygısızlık filan etmemişim

ağlıyor işte yönetim de hoca da

23 yaş ve yukarısında 5 adam alabilecek durumda olan adamlar hala bunu bahane olarak kullanıyorsa bu ağlaklıktır

bunu savunmak da gerizekalilıktır

durduk yere insanları sinirlendiriyorsunuz
23 yaş ve yukarısında 5 oyuncu neye göre alabiliyoruz? Bak o saçma kural yüzünden bu gün Udinese o kuralı önüne koyarak senden oyuncunu ucuza almaya çalışıyor? Çok yakın bir örnek. Şu an sadece 1 adet u23 kontenjanın var hadi Jelert'i kiraya verirsin 2 adet diyelim u23 üstü aldığında yapacağın satışlarda Udinese gibi kulüplerin bu saçma kuralı sana karşı kullanma ihtimalleri oluyor. Kuralın değişmesi gerektiğini söyleyen kişilere laf atarak(ağlıyor) zaten kuralı savunmuş oluyorsun. İcardi ve Lemina(hala kendisi yerine aynı kalite ve maliyette rotasyon olmaya razı u23 önerini bekliyorum) gitse bile Nelsson ve Zaniolo'nun şu an hala bizim oyuncumuz olduğunu unutmadın umarım.

Takıma 3.cü forvet falan lazım değil
Mevcutta var zaten Ada Yüzgeç
Osimhen varken bile 15 dk dahi olsa şans verilmesi gerekiyor artık genç oyunculara , 14 oyuncuyla 3 kulvar tamamlanacaksa , hoca bi zahmet bıraksın, Gençlerbirliğinin altyapı oyuncularına kendi evinde as kadrosuz yenileceksen sana transferde lazım değil 13,14 oyuncu yeter
Yanlış bakış açısı.
3. forvet farklı profilde kanat forvet olmalı.
Gerekiyorsa sane yada barış yerine oynatırsın, daha çok şans bulur.

Dünya üzerinde akıp gidecek kanat forvet özellikli çok oyuncu çıkıyor. Zaten kullanmadığın o +4 kontenjanını bu şekilde kullanmak yapılabilecek en doğru hamle olur.
Olmazı gereken de net bir şekilde bu zaten.

İcardi gitse tüm sorun çözülmüş mü oluyor peki?

İcardiden bağımsız en az 2 oyuncu ile daha vedalaşmak ve orayı 23 yaşına uygun hale getirmek lazım.

Bunlardan lemina ve singo banko vedalaşılacak oyuncular olmalı.
Hatta ve hatta bana kalsa jakobs ile de vedalaşmak gerekiyor.
Al sana +3 tane 23 yaş üstü değişim hakkı bahsettiğim oyuncular yerine de gençleştirme yaparsan 23 diye ağlamayada gerek kalmaz.

İcardi ile vedalaşılmalı mı? Evet.
Fakat tüm sorun o bu yüzden transfer yapılmıyormuş gibi de davranmaya gerek yok.

İcardiye gelene kadar bu sene oynatamadığın koca bir 35 milyon bonservis 5 milyon maaşlık bir sorun var, bek oynatsan sakatlanıyor stoper oynatsan topu izliyor.
Forvetteki 2. oyuncu yerine kadronun bazı yerlerindeki as oyuncuların düşüşleri daha büyük sorun. Misal davinson, lemina, torreira, yer yer kullanamadığımız geçen seneden daha verimsiz bir yıl geçiren sara. 5 kişinin içine girip sürekli top kaybedip izleyen sane vb gibi.

As adamların problemleri çözülsün sonra bakılır oraya. İcardi gitti diye 50 milyonluk 25 yaşındaki süper yetenek alınmayacak kendimizi bu yönde kandırmaya gerek yok derim.

Bu sezon toplasan 5 maçta ya oynayan ya oynamayan lemina var. Sözleşmesi kendi isteğiyle geçen sene opsiyon kaldırılmıştı. Geldiği ile şuanki arasında %40 performans düşüşlüğü var ve bu adamla zam yapılım sözleşme yapılacak 4 milyona çıkacak en az maaşı.
Bizzat hocan acikladi bu yuzden transfer yapamiyoruz diye🤣

Yanlış bakış açısı.
3. forvet farklı profilde kanat forvet olmalı.
Gerekiyorsa sane yada barış yerine oynatırsın, daha çok şans bulur.

Dünya üzerinde akıp gidecek kanat forvet özellikli çok oyuncu çıkıyor. Zaten kullanmadığın o +4 kontenjanını bu şekilde kullanmak yapılabilecek en doğru hamle olur.
Olmazı gereken de net bir şekilde bu zaten.
İkinci forvetini kanat oynayabilen oyuncu yaparsın, senin bakış açına görede bu oyuncuların hepsiyle yolları ayırmak gerekir

23 yaş ve yukarısında 5 oyuncu neye göre alabiliyoruz? Bak o saçma kural yüzünden bu gün Udinese o kuralı önüne koyarak senden oyuncunu ucuza almaya çalışıyor? Çok yakın bir örnek. Şu an sadece 1 adet u23 kontenjanın var hadi Jelert'i kiraya verirsin 2 adet diyelim u23 üstü aldığında yapacağın satışlarda Udinese gibi kulüplerin bu saçma kuralı sana karşı kullanma ihtimalleri oluyor. Kuralın değişmesi gerektiğini söyleyen kişilere laf atarak(ağlıyor) zaten kuralı savunmuş oluyorsun. İcardi ve Lemina(hala kendisi yerine aynı kalite ve maliyette rotasyon olmaya razı u23 önerini bekliyorum) gitse bile Nelsson ve Zaniolo'nun şu an hala bizim oyuncumuz olduğunu unutmadın umarım.

tmm biz de menajerlere haber verelim o zaman İtalya içine alıcı bulunsun direkt bunu yapan takım düz ahmaktır bu arada , Zaniolo'nun da deli piyasası var orada 10-12ye alacak bir sürü takım çıkar.Böyle bir şey düşündüğünü ben düşünmüyorum bu arada Udinese bence bu kadar salak değildir

Bizzat hocan acikladi bu yuzden transfer yapamiyoruz diye🤣
Hikaye yav inanma sırf konuşmak için konuşuyor bazen. Ona kalsa zaten 30 milyon bonservis 5 milyon maaş dışında da oyuncu yok piyasada.

2 milyon maaş alan adamın yerine gidip 3 senelik maliyeti 45 milyon olan adamı alıp yav bu bekte olmuyormuş diyen adam.
Baktığı heriflerin hepsi kol gibi maliyetli kendini az buçuk göstermiş herif.

Yok bana dedi muhtemelen. Kendileri her şeyi yazar. Başkası kendilerinden farklı bir şey yazınca hemen tapma vb. kelimeler ile aklınca aşağılama. Çünkü sürekli onlar haklı, onlardan farklı yazamazsın. Yazıyorsun ve onların ağlak vb. eleştirilerinin yanlış olduğunu düşünürsen hemen x kişiye tapmış oluyorsun. Sıkıldım zaten bu muhabbetten birisine aksi düşünce hemen bu tarz mesaj bu forumda hiç sekmiyor. Sanırım en iyisi sezon da bitmişken ara verip, boş yere tartışmaya girmemek. İyi forumlar sana da. Üstüne alınma boş yere.

Yok bana dedi muhtemelen. Kendileri her şeyi yazar. Başkası kendilerinden farklı bir şey yazınca hemen tapma vb. kelimeler ile aklınca aşağılama. Çünkü sürekli onlar haklı, onlardan farklı yazamazsın. Yazıyorsun ve onların ağlak vb. eleştirilerinin yanlış olduğunu düşünürsen hemen x kişiye tapmış oluyorsun.
yok Emrem iyidir. Burada bulabileceğin en normal, sakin insanlardan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt