Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuralın değişeceği varsa bile biz sürekli bunu dile getirdiğimiz için değiştirmezler
Kural değişmesede bir şey olmaz değişsede bir şey olmaz geçen sene Mertens ve Muslera'nın ayrılacağı kabak gibi ortadayken hiçbir planlama yapmayıp 10 numarayı boş bırakıp üstüne son gün zar zor Uğurcan çektik.

Diğer şeyleri bile saymaya gerek yok muhtemelen yazsak roman olur o yüzden yazı uzamasın.

Ne sınırmış arkadaş kupayı aldığımızdan beri her açıklamasında bahsini geçiriyor

Bir transfer donemi icin plan yapmak bu kadar mi zor? Gene bekleyip bekleyip en luzumsuz adamlara dunya kadar para basacaklar. Kimse keriz degil malini ederinin yarisina satsin. Piyasa asagi yukari belli. 40 istenilen adam icin 35'e cekmeye calisirsin ama 20'ye alamazsin. Gidip ederi ne ise vereceksin. Veremiyorsan da o oyuncu ile ilgilenmeyeceksin. Yeter artik bu transferdeki gerzek politika!

Arjantinli şahsın tatil yapıp gezip sonra sözleşme imzalamaya geleceğini söyledik. Adam futbolu bırakmış kim niye 1 milyon bile teklif etsin dedik. Yok Juve, yok Arjantin ligi falan filan deniyordu. 5 milyonu zaten anca Gs verirdi buna. Arjantinliler sakın gelme diyor bunun fotolarının altına, kendini Gsye yamayacak yine, Gsden başka 4-5 milyon veren YOK anlayın artık
Okan buruk direkt veto edecek etmiyorsa kimse aglamayacak

Lewandowski, Chicago Fire intensify ile gorusmeye gitmis.

Şl'de başarı hedefimiz yok diyorsun yani renkdaş. Yakıştıramadım
4 senedir aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum şampiyon oluyorsun farkı daha açabileceğin hatta bildiğin rakipleri ezebileceğin bir yapı kurabilecekken sürekli şans tanıyoruz.

Bu kadro yine CL'den çıkar cevabı basit ligde yine maç seçer oyuncular açık açık bunu söylüyor hoca ve yönetim transferde önlem almıyor biz kendimizi boşa yırtıyoruz.

4 senedir aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum şampiyon oluyorsun farkı daha açabileceğin hatta bildiğin rakipleri ezebileceğin bir yapı kurabilecekken sürekli şans tanıyoruz.

Bu kadro yine CL'den çıkar cevabı basit ligde yine maç seçer oyuncular açık açık bunu söylüyor hoca ve yönetim transferde önlem almıyor biz kendimizi boşa yırtıyoruz.
Dediklerin doğru da yine de bu saçmalığa karşı lafımızı esirgemeyelim bence. Kopup gitme fırsatı elinde olan bir takıma sürekli el freni olma peşinde olan bir yönetim yorucu oluyor orası da doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt