Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watforddan irankunda'ya hamle yapacağız gibi bi hissiyata sahibim +4'e de uyuyor asprilla'dan iyi gibi
Ben acikcasi fiyat yoklamasi yapilmamasi icin hic bir neden gormuyorum ama championshipte yaniltici bir ortam epey.

UCUZ ise ama kontenjaninda yer olursa neden olmasin ama sartini ogrenmek lazim.

Sabahin korunde uykulu halinle bir mac izledin birden boyle transfer hissiyatimi olusur? Ben ona guldum.

Asprilla'dan iyi olduguna dair bir bulguya da rastgelmedim ayrica.
maçı izlemedim admirim sadece attığı golü izledim bizimkiler kimseyi bulamazsa gider kiralık alır bu adamı buraya yazayım

Matt Leblanc Whatever GIF

başkan haklı

gerek yok fazlasına

petrol kuyumuz da olmadığına göre

6 ve 10a para harcamak zorundayız. Gerisi u23 de olur. Thuram ve can uzun alınmalı mutlaka. Stoper, sol açık, forvete 3 tane u23 alınır devam edilir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sattığımız kadar alacaksak kombineleri de dünyanın en pahalı kombinelerinden biri yapmayacaksın o zaman başkan.
Yok öyle almaya gelirken alıp vermeye gelirken mıy mıy

Çok değil, 2 gün önce yazdım. Dursun'un, İcardi'nin sözleşmesini uzatma isteği tamamen kontenjanı doldurup transfer yapmamak için bahane üretme planından kaynaklanıyor.

Sara satılmadığı takdirde Zaniolo- Nelsson'dan gelecek paranın biraz fazlasına yani 15-20 milyon euroya kiralık/ufak bonservisli 4 tane topçu alır geçerler. Bu hamleler de kiralık fırsatlarını görmek için Eylül'e doğru olur.

Ancak Sara satılırsa 20+ bonservise oyuncu transfer ederiz. O da 1 tane olur zaten. Boşuna yüksek bonservisli oyuncu hayali kurmayaın. Thuram falan hikaye yani

Herif sosyal medyadaki gereksiz yangını durdurmak için maşalarına sallama haber yaptırması müq :asd:
Az akıllı bir şey olduklarına inansam satılık oyunculara teklif gelsin yada istenilen oyuncular için para yok hamlesi olarak göreceğim de :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt