Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide anlamadigim bir sey var , madem finansmanda boyle ince detaylar var, neden Kemerburgaz tamamen bitmeden aslanvadi temelini attik ettik acele sekilde? Ustumuze yuk bindirdik?

Iceride herkesi korkutup "projeler bitene kadar bize dokunan olmaz" kafasi falan mi?

Dursunda tribünlerin bos kaldığı günlerin ozlemi var. Gs taraftari basari taraftaridir ve bu devran hep boyle gitmeyecek, iki saçmalamayla devran dönüverir. Ondan sonra kombineleri, formalari satacak taraftar ararsin. Dursun kendisini futbol tanrısı sanmayi bir an evvel bırakmalı.

Daha pilot takımımız yok neyden bahsediyoruz ki Samsunspor başkanının bile Fransa 2'nci liginde takımı var adam oradan oraya oyuncu alıp gönderiyor bu sene Ntcham gidiyor onun yerine oradaki adamı çekiyorlar.

Bizim her noktada iyi olmamız mümkün değil branş seçileceksede futbol seçilmeli saçma sapan projelere koşturulmamalı.

Futbolda olsa tamam ama oradaki işleri bitirmeden saçma sapan amatörlere yatırım yapıyoruz.

En büyük camia olarak diğer branşlarda çok kötüyüz en azından mücadele etmeliyiz.

Rams park sayesinde nasıl farkı kapattıysak bu tesisler sayesinde de fenerin son kalesi amatörleride alaşağı yapıcaz.

Hoca rapr hazirladi, bugun-yarin ulasacak...

Guvercinle mi yolladilar raporu(edit: Bari zaten ayni yorumu yapmis)
Raporu götüren güvercin.
pigeon GIF

Elden çıkarmamız gereken Zaniolo-Nelson var zaten Jelert hem u23 kontenjanında hem de maaşı düşük kiralayacak birini buluruz söylendiği gibi 13-14 teklif geldiyse ikisine gayet güzel ben gene kiralamak zorunda kalırız diye düşünmüştüm

Iyide anlamadigim bir sey var , madem finansmanda boyle ince detaylar var, neden Kemerburgaz tamamen bitmeden aslanvadi temelini attik ettik acele sekilde? Ustumuze yuk bindirdik?

Iceride herkesi korkutup "projeler bitene kadar bize dokunan olmaz" kafasi falan mi?
Galatasaray'ın Rams Park'ın yanında yer alan 62 dönümlük araziyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan kiraladığı protokol şartlarına göre, proje çalışmalarının tamamlanıp 2 sene içinde kamuya sunulması ve ruhsatının alınması gerekmektedir. Kaynak: Beinsports
Sanırım bu nedenle yapmak zorundaydık.

Keramettin abi Keramettin abi

Keramettin abi

Keramettin abi

Sanırım bu nedenle yapmak zorundaydık.
Yaaani o sureyi assanda kimse sana gik etmez acikcasi .

Kim diyordu "kulup ici finansman korkutuyor" diye. Hamamcioglu galiba (o da inefektif bir adam zaten) ama dediginde muhalefet tarafindna aday bile cikmamasinda faktor oldugunu ben de dusunuyorum biraz.

BB den ciktik ama yuksek fazili kredi aldik bir seyler tam takibini de yapamadim ama, ustune kemerbugraz 2. Etap + aslan vadi.

Basari surekliligi butun bunlara imkan degil ama ortam saglarken orayi riske etmemek lazim.

Zorunluysak, daha kücük ve az maliyetli birsey kurulamaz mi oraya?
Proje iyi bence. Kendini 4-5 sene içinde amorti edebilecek bir proje bana kalırsa. Orada sadece amatör salonları olmayacak aynı zamanda ticari alanlar, kamp alanı(otel), idari bina vb. gibi alanlarda olacak. Hem isim sponsorluğu gelirleri, loca- reklam gelirleri, ticari alanlardan gelirler bir de ciddi bir gider azalması olacak. Bunları hesaba katınca yapılan proje gayet iyi proje. Bu proje zaten futbola harcanacak parayı da etkilemeyecek zaten etkilememeli de o haberler biraz haber yok bunu pompalayalım haberleri sanki.

Galatasarayin gelecegi adina tesislesme cok onemli ancak rakiplerle arayi bu kadar acmisken sampiyonlar liginde eski gunlerimize donme sinyalleri verirken rakiplerin tabiri caizse bir sıkımlik canlari kalmisken bu projeyi biraz daha agirdan almasi daha mantikli geliyor bana.Oyuncu kalitemizin halen cok iyi seviyede oldugunu dusunmuyorum.

Hadi umarım yaparsın. Çok bir şey değil ilk 11'e 3 oyuncu ve rotasyona 2 oyuncu lazım.

Bu sırada kaliteyi arttıracak transferleri bekleyen GSC:
Happy Mood GIF by Pudgy Penguins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt