Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur bunları vasatizm'den zar zor uzaklaştırdı. O gidince yavaş yavaş oraya dönmeye başladılar yine
4 nala koşuyorlar aziz dostum. Varoşluğu içlerinden çıkartamadık bunların. Tribün geliri ile övün, forma satışı ile övün, Rams Park atmosferi ile övün ama iş yönetim icraatine gelince satmadan alamam çok para harcayamam. Bu beceriksizlerin övündüğü herşey taraftara ait. Hak koruyamazsınız, transferi ikna edemezsiniz ne halta yararsınız yav siz?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Mert Kömür de izlediğim videolarda iyi görünüyor, söylenenlere göre 15-18 e biter gibi ama Can Uzun' dan 4 ay büyük ve daha az maç oynamış; beğenilmez yani...İşine yarayacağını düşündüğün potansiyelli adamı, 5-10 milyon zarar etmeyi de göze alarak bitireceksin. Yoksa kariyer hitini çoktan yapmış, ödediğin paranın geri dönüşü mümkün olamayacak adamlara çift haneli maaşlar ödemeye devam edersin. Ta ki para bitene kadar; o vakit de birkaç yılı, belki fazlasını nadasta geçirmek zorunda kalırsın. Benzer durumları yaşadık, biliyoruz...

Frankfurt ilgileniyormus. Cani satip bunu alirlar belki. Augsburgun beklentisi 10 milyondan fazlaymis. Ama bu cocuk Besiktasli. Taraftar o videosunu görürse direkt lincler

Frankfurt ilgileniyormus. Cani satip bunu alirlar belki. Augsburgun beklentisi 10 milyondan fazlaymis. Ama bu cocuk Besiktasli. Taraftar o videosunu görürse direkt lincler
İzlediğim videolardan biliyorum ama pek de önemsemedim. Mevcut konjonktürde GS fırsatı sunulursa reddetmesi mantıksız olur; BJK toparlansa bile birkaç yıl sürer. FB li olsa ben de mesafeli yaklaşırdım doğrusu; onlar geride olduklarını asla kabullenemezler.

bu sene kombinesi olan iyi fiyattan okutsun maça gidilmez şimdiden söyliyelim de sonra duymadık etmedik olmasın pişman olursunuz

Pintiliği bırakıp transferde kapitalist düzene ayak uydurmanın vakti geldi yönetim :

1781457136643.webp

Genc oyuncu gelmek.istemiyormus haksiz mi şu ortama su yönetime su hocaya

Bu sene de kötü geçsin gerçek kötü gün taraftarlarını görürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt