Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İn
Mateus Mane
Jhon Duran
Joao Gomes
Mamadou Sangare
Virgil Van Dijk
Ousmane Diao

Out

İcardi
Lemina
Davinson
Sara

yerli doldurulumaz değil fakat, potansiyeli cidden çok yüksek, gelecek sene için çok şey vaadediyor, yine de 50-60 gibi paralar gelirse kimse hayır demez bence, sonuçta 30 verdik sakatlanırsa falan bir daha satamayız
Ligue 1-En hesabi falan da reklamini yapmis bugun, ilgiyi cekti valla

muhtemelen 9m peşin ödeyemedikleri için taksitli şekilde 10m'ye ikna oldular, güzel satış hayırlı olsun

muhtemelen 9m peşin ödeyemedikleri için taksitli şekilde 10m'ye ikna oldular, güzel satış hayırlı olsun
Activate buy option diyor.

10 m civarı demiş. 9’dur muhtemelen. Satın alma opsiyonu 9 olması peşin 9 olması demek değil btw. Kiralama esnasında ödeme planına bağlanmıştır muhtemelen

Activate buy option diyor.

10 m civarı demiş. 9’dur muhtemelen. Satın alma opsiyonu 9 olması peşin 9 olması demek değil btw. Kiralama esnasında ödeme planına bağlanmıştır muhtemelen
Haklısın ama İtalyanlar genelde tuttururlar bunu, ayrıca opsiyon peşin gibi hatırlıyorum öyle söylemişlerdi ama nerde duyduğumu hatırlamıyorum

Nelsson ve Ahmed Kutucu'dan da para kazanıcaz gibi, Jelert piyango olur keşke enayi bir takım bulsak

Singo’yu biz yüksek maas ile ikna ettik yanlis hatirlamiyorsam o dönem ikna süreci bayagi uzun sürmüstü

Büyük liglerde oynama hayali olan bir oyuncu oldugu icin iyi bir teklife ayrilmak isteyebilir

Nelson'u da 5 civarına satarız. Acun istiyomuş akıllı adam tam premier ligin orta/alt sıra takım stoperi Nelson. Geriye yaslanırsan muhtemelen Davinsondan da Abdülkerimden de iyi stoper adam. Normal şartlarda 8-10 eder ama elden çıkaracağımızı bildikleri için 5e 6ya anca satarız

Guzel bir gelisme.

Satmadan almayalim kisminin yarisi gerceklesti baskan bey.
Btw ilk defa transferde acele etmemize gerek olmadığını düşünüyorum. Yabancı sınırı değişecekse ona göre alırız. Doğru isimleri alalım yeter. Dünyada da para babaları dışında transfer durmuş vakitte. Satmadan almayalım derlerse iş değişir o ayrı.

Btw ilk defa transferde acele etmemize gerek olmadığını düşünüyorum. Yabancı sınırı değişecekse ona göre alırız. Doğru isimleri alalım yeter. Dünyada da para babaları dışında transfer durmuş vakitte. Satmadan almayalım derlerse iş değişir o ayrı.
Ona itirazim yok, ben daha cok koltuk kavgasi muhabbeti, plansizlik ve calisilmamisliga kiziyorum.

Bunlar olsa hadi gene rahat bekleyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt