Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.896
- 14.815
- 2.623
Şu Zaniolo işi artık doğru olsun kabak tadı verdi sürekli indirim falan isteyen ölücülerin haberini okumak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adı üstünde şikeci camia ,diğer takımlara para aktarıp para girişi yaparlarBizim yabancı kontenjanı baya rahat yaw bakalım şikeciler ne yapacak 20 tane falan yabancı var onlarda.
Sara'da 38'de seni durduran neydi renkdaş ? 40 yapsaydın bariZaniolo 10m
Nelsson 7m
Sara 38m
55m hadi abi ritim kaçıyor hızlı
35m pound gibi düşündümSara'da 38'de seni durduran neydi renkdaş ? 40 yapsaydın bari
Bence teklif var ama 15i gecmiyordur.Sallai'ye de keşke şöyle 20-25 bi piyango çıksa
Okan hocanın pek göndermek isteyeceğini sanmıyorum ama yabancı kontenjanından dolayı feda edilebilirBence teklif var ama 15i gecmiyordur.
Iyi bir teklife (dogru bir teklife dha dogrusu) singo tutar sallai yollardim ben, yasi 29 cunkuOkan hocanın pek göndermek isteyeceğini sanmıyorum ama yabancı kontenjanından dolayı feda edilebilir
Kullanmazlarsa daha çok kazanabiliriz iyi sezon geçirdi, muhtemelen Udinese alıp satıcak zatenZaniolo'nun opsiyon resmi olarak kullanılmış olsa önce Di Marzio ya da Romano girerdi bence. Sacha T. geçen dönem de epey ıskaladı. Temkinli olun derim