Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.713
- 37.152
- 3.798
Haluk'tan sonra GS ile ilgili bir tane doğru haberi yok.Dursun özbek ve yönetim hakkında en doğru bilgileri bu adam veriyor genelde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk'tan sonra GS ile ilgili bir tane doğru haberi yok.Dursun özbek ve yönetim hakkında en doğru bilgileri bu adam veriyor genelde
Nasıl yok. Geçen devre arası tüm muhabirler 30-40 milyonluk topçu alınacak diye haftalarca yalan sıktı tek bu adam ısrarla dursun fazla para harcamayacak dedi ve haklı çıktı. Ne çabuk unuttunHaluk'tan sonra GS ile ilgili bir tane doğru haberi yok.
Töbe de lan. ayete yalan mı denir kafir
Ne yalan söyleyim şu kadroyu bi senle görmek isterdim imparator.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Osimhen, GS'ye gelmeyecek dedi, Al Hilal ile anlaştı dedi. Ondan sonra pek takip etmedim kendisini. Ocak ayı için kendisi 2 tane önemli transfer yapacak GS diyordu orada bir yanlışın olmasın?Nasıl yok. Geçen devre arası tüm muhabirler 30-40 milyonluk topçu alınacak diye haftalarca yalan sıktı tek bu adam ısrarla dursun fazla para harcamayacak dedi ve haklı çıktı. Ne çabuk unuttun
Yok bir yanlışım yok, dün gibi hatırlıyorum. Haftalarca gs muhabirleri transfere çok para harcanacak diye dolaştı bu adam da tam aksi haftalarca dursun para harcamak istemiyor dedi.Osimhen, GS'ye gelmeyecek dedi, Al Hilal ile anlaştı dedi. Ondan sonra pek takip etmedim kendisini. Ocak ayı için kendisi 2 tane önemli transfer yapacak GS diyordu orada bir yanlışın olmasın?
14 Aralık'ta 2 önemli transfer yapacak diyen de kendisi. Haluk gittikten sonra Gs ile ilgili pek güvenilir bulamadım ben. Bu arada Mayıs ayında GS 1-2 transfer bitirmeye yakın diyen de kendisi bu arada. Yani dedikleri sürekli değişiyor.Yok bir yanlışım yok, dün gibi hatırlıyorum. Haftalarca gs muhabirleri transfere çok para harcanacak diye dolaştı bu adam da tam aksi haftalarca dursun para harcamak istemiyor dedi.
Nasıl yok. Geçen devre arası tüm muhabirler 30-40 milyonluk topçu alınacak diye haftalarca yalan sıktı tek bu adam ısrarla dursun fazla para harcamayacak dedi ve haklı çıktı. Ne çabuk unuttun
Kiralık + opsiyonlu aldığın adama opsiyon durumu için sözleşmede yapıyorsun. Tahminimce kiralanırken sözlü olarak sen bu sözleşmeyi imzala bonservisini alırsak şartları değiştiririz diye anlaştılar. Şimdi daha yeni şartlardan anlaşmadan gün dolmasın diye opsiyonu çektiler. Belki de başka kulübe kaçmak için anlaşmıyordur Zaniolo. Bilemeyiz de bizlik bir işi olduğunu sanmıyorum artıkZaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?
Evet parasını aldık kendisi de boşa çıktı şuan Udinese neye 5 milyon verdiğini bilmiyor (!)Zaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?