Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?

Nasıl yok. Geçen devre arası tüm muhabirler 30-40 milyonluk topçu alınacak diye haftalarca yalan sıktı tek bu adam ısrarla dursun fazla para harcamayacak dedi ve haklı çıktı. Ne çabuk unuttun
Osimhen, GS'ye gelmeyecek dedi, Al Hilal ile anlaştı dedi. Ondan sonra pek takip etmedim kendisini. Ocak ayı için kendisi 2 tane önemli transfer yapacak GS diyordu orada bir yanlışın olmasın?

Toplantıdan ilk haberler gelmeye başladı.

Galatasaray'da yabancı sınırında u23 kuralına uyan Jelert'in kadroda tutulması gündemde.

Teknik ekip, Jelert'in fiziksel dayanıklılığını ve kas kütlesini yukarı çekebilmek için özel program hazırladı. Buna göre, sadece balık eti tüketen Jelert, sakatat tüketmeye başlayacak. Ayrıca İcardi'nin kasabı da bu konuda kendisine yardımcı olacak.

Okan Buruk'un Jelert'i orta saha olmak üzere bir çok mevkide değerlendirebileceği öğrenildi.

Osimhen, GS'ye gelmeyecek dedi, Al Hilal ile anlaştı dedi. Ondan sonra pek takip etmedim kendisini. Ocak ayı için kendisi 2 tane önemli transfer yapacak GS diyordu orada bir yanlışın olmasın?
Yok bir yanlışım yok, dün gibi hatırlıyorum. Haftalarca gs muhabirleri transfere çok para harcanacak diye dolaştı bu adam da tam aksi haftalarca dursun para harcamak istemiyor dedi.

En ufak transfer fısıltısına bile bu şekilde kulak kabartacak hale geldik, yazık :

27333 (3).webp

Yok bir yanlışım yok, dün gibi hatırlıyorum. Haftalarca gs muhabirleri transfere çok para harcanacak diye dolaştı bu adam da tam aksi haftalarca dursun para harcamak istemiyor dedi.
14 Aralık'ta 2 önemli transfer yapacak diyen de kendisi. Haluk gittikten sonra Gs ile ilgili pek güvenilir bulamadım ben. Bu arada Mayıs ayında GS 1-2 transfer bitirmeye yakın diyen de kendisi bu arada. Yani dedikleri sürekli değişiyor.

Evet abiler toplantı sonrası 1 hafta fena gaza geliriz bütün muhabirler sallamasyona başlar bakalım bu senenin en olmadık ismi kim olacak acaba

Zaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?
Kiralık + opsiyonlu aldığın adama opsiyon durumu için sözleşmede yapıyorsun. Tahminimce kiralanırken sözlü olarak sen bu sözleşmeyi imzala bonservisini alırsak şartları değiştiririz diye anlaştılar. Şimdi daha yeni şartlardan anlaşmadan gün dolmasın diye opsiyonu çektiler. Belki de başka kulübe kaçmak için anlaşmıyordur Zaniolo. Bilemeyiz de bizlik bir işi olduğunu sanmıyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt