GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 298

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
370K
Sayfa
298/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo'nun fiyatını soran kulüplere Galatasaray'ın cevabı net: 55 milyon euro (fcnblog)
Tok satıcıyı oynamak iyi de abartmamak, müşteriyi kaçırmamak gerekiyor ki işin boku çıkmasın. Hoca asla üçlüye dönmez (İcardi' yi Osimhen' in yanına atabilmek için 3-5-2 ye dönecekse hiç dönmesin zaten). O durumda da maç başı birkaç dripling yapacak diye böylesine maliyetli, pas kalitesi yetersiz sağbekin mevcut kadroda işi yok. Stoper performansından bahsetmeye gerek bile görmüyorum.

Hala yabanci siniri konusuyor

kapat abi kapat

bunla biryere varilmaz surekli miz miz ediyor, programlarina cikacana kalkan gerdigin yoneticilere, hesap sor.

Hapı tuttuk gibi trans da

Icardi isterse takimda olur, istemezse olmaz yani? TD plan taktik tempo vs sonraki konular mi oluyor?

Onemli oyuncu geldiyse neden icardi ile yenileme kararini siz veremiyorsunuz ? Baska oyuncuya teklif(ler) de mi yok ?(Forvete forvet olsa denebeilir ama yinede...)

Garip demecler bunlar

Okan Buruk: "Resmi görüşmeler Dünya Kupasından sonra başlayacak"

Ben size dedim..
Bocek sosyal medya "ooo dunya kupasindna oyuncu bakiyoruz o zaman. Hemen BILGI🟡🔴 tiviti atmak lazim"

Yok ya iste basarili sonucla bitince sezon , her zaman oldugu gibi "gecen sene de planlama elestirisi oldu sampiyon olduk" der gibi aynen devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt