Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Kabak ilk sahneye ciktiginda 2-3 penalti yaptirmamis miydi? Benim aklimda cok asiri elestiriler görmemisti diye kaldi. Sanki o hatalari Maicon yapacagina senin yapman daha iyi gibi mesajlar görmüstûm. Ve o sezonda sampiyonluk icin oynuyorduk

Ozan Kabak ilk sahneye ciktiginda 2-3 penalti yaptirmamis miydi? Benim aklimda cok asiri elestiriler görmemisti. Sanki o hatalar Maicon yapacagina senin yapman daha iyi gibi mesajlar görmüstûm. Ve o sezonda sampiyonluk icin oynuyorduk
Maçı hatırlamıyorum 2. maçında mı ne rakibi baya kayarak biçmişti

Eyvah eyvah hem Hy hem Ank. Siginaklara girmek lazim

Forumda ciddi manada anlama problemi var. Manasız şekilde okan savunuluyor, yaptığı açıklamalar kanun sayılıyor. Bu kafadan devam siz, ne de olsa hocanıza sene içinde tekme vurulacak
Lan kim Okan ı savunuyor. Adamın yaptığı açıklamayı bile dinlemeden insanlar kırpılmış cümleleri okuyup öfke kusuyor burada.

Unuttugunuz bir kisim var, hocayi ben de elestiriyorum bazi bakis acilari yuzunden sonuna kadar fakat yonetim unutuluyor (konusan hoca oldugu icin, yonetime olan tepkiyide kendine aliyor biraz yani)

Misal hoca mi dedi "yav icardi var hemen alalaim ya" diye 4 sene once? Erden timur(ve Gardi tabi yanlis hatirlamiyorsam) buldu , sundu alindi . Osimhen benzer bir piyango. Yonetimdeki olmayan futbol bakis acisi, olmayan planlama vs. bence fena yansiyor bu islere.

Dk sonuna kadar hareket olmaz demeci var.
Ama sonra "iki tane oyuncu geldi ama ilgilenemedik yabanci kurali yuzunden" ve icardiye baglanan bir durum. Burda ciddi celisen noktalar var.

Biraz yabanci kuralina protesto niteliginde oldugunu dusunuyorum stratejik olarak bu demeclerin. Ama taraftarda tepki olusturuyor iste.

Çok doğru. Bu şekilde altyapıdan da oyuncu çıkmaz, ucuz fiyatlı scouting de yapamazsın. U19 ligi şampiyonunu tff 2.lig takımı karşısına çıkar fark yer, öyle büyük bir seviye farkı var. Gs 2.takımı şart
Ya hadi bizim Okan ahraz, genç topçu sevmediği için yerli genç çıkartmıyor. son 2 sezondur bana 3 tane yerli söyle ki bizde ya da fb de oynayabilecek kadar sivrilmiş olsun.

Ozan Kabak ilk sahneye ciktiginda 2-3 penalti yaptirmamis miydi? Benim aklimda cok asiri elestiriler görmemisti diye kaldi. Sanki o hatalari Maicon yapacagina senin yapman daha iyi gibi mesajlar görmüstûm. Ve o sezonda sampiyonluk icin oynuyorduk
Ozan kabak birkaç hata yaptı ama takımın seviyesinde olduğunu anında göstermişti, bir kaç maça o hataları da düzelteceği belliydi. Bazen altyapıdan çıkıp formayı hemen alabilen böyle anomali topçular olabiliyor ama sayısı çok azdır.özelikle bizim altyapıda çok çok az çıkar böyle topçu.

Ya hadi bizim Okan ahraz, genç topçu sevmediği için yerli genç çıkartmıyor. son 2 sezondur bana 3 tane yerli söyle ki bizde ya da fb de oynayabilecek kadar sivrilmiş olsun.
Fb'de yiğit efe diye övüp durdular çocuk sıvadı resmen çoğu maçta. Öyle kolay değil büyük takımda oynamak. Okan hocanın dediği gibi ara geçiş takımında tecrübelenmeli geliştirilmeli bu gençler.

Fatih Terimin kredisi cok daha fazlaydı.
Okan Buruk yenilmeyi geçtim bir maç berabere kalsın, hatta maçı 1 farkla yensin adamın içinden geçiliyor.
Ben de eleştiriyorum gençlere şans vermemesini ama bu ortamın sağlıklı olmadığı da bir gerçek.

Hiçbiri ilk 11 olamadı. Sadece süre bulabildiler ve bize alsak hala hiçbiri gs'de ilk 11 oynayamaz şuanki halleriyle bile
O Sure bulamaz bu bulamaz. Iyi baba butun alcagimiz gencler (alabilirsen tabi) camavinga seviyesinde olsun

Neymis bu gs ya, alti ustu kici kirik tsl de oynuyoruz. Avrupada denk gelirse son 16 falan yapiyoruz iste 10 yilda bir

Velev ki camavinga tuhram falan aldik cl de gene son 16dan ileriye gidemeyecez bunu herkes de biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt