Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf dediğin araplara giden mi? Aralarında bir tek Arda ya iyi derim, Emirhan için potansiyeli var derim ama gösterebilecek bir şey yapamadı henüz.
Evet araplara giden. Gitmeden bayada sure buldu

Emirhani oynatsan iyi olabilirdi. Bizde cikmiyor hic bunlardan. Habire hazir gelsin

O Sure bulamaz bu bulamaz. Iyi baba butun alcagimiz gencler (alabilirsen tabi) camavinga seviyesinde olsun

Neymis bu gs ya, alti ustu kici kirik tsl de oynuyoruz. Avrupada denk gelirse son 16 falan yapiyoruz iste 10 yilda bir

Velev ki camavinga tuhram falan aldik cl de gene son 16dan ileriye gidemeyecez bunu herkes de biliyor
Git en iyilerini ikna et ve al ancak onlar oynar 18-19 yaşında. Şl takımı olmak istiyorsan ve aynı zamanda şampiyon olmak istiyorsan seviye belli. Genç yetiştireceğim diye takıntı yapacaksak bir çok puan kaybını da göze almamız gerekir. Genç yetiştirme yeri asla gs ilk 11'i değil, bunu yıllardır savunuyorum. Çoğu genç o baskıda gelişemez yok olur gider zaten. Tek çare okan hocanın da dediği gibi 2.takım

Şu Hjulmand bize düşmez mi ya adı geçen tüm orta sahalardan iyi oyuncu tam bir ön libero ve lider oyuncu, tekniği de iyi

Evet araplara giden. Gitmeden bayada sure buldu

Emirhani oynatsan iyi olabilirdi. Bizde cikmiyor hic bunlardan. Habire hazir gelsin
Araplara gidenin alt yapısı biziz bu arada.
Emirhan başakta da pek şans bulmadı, hazır gelsin olayı değil. Eskiden sezonda en az 4-5 tane iyi seviye yerli çıkardı. bjk nin çıkan bebelerinin çok abartıldığını düşünüyorum. Rıdvan gitti avrupaya Rangerstan bile götüm götüm geri döndü. Serdar mı ne vardı stoper; portekiz liginde bile işe yaramadı geri geldi. Alt yapı problemleri genel olarak ülkede var, yönetimler zerre umursamıyor bunu. TFF kendi priminde. Çıkart kural yabancı serbest ama atıyorum 8 üstü aldığın her yabancı başına 1m avro alt yapı tesislerine yatırım yapacaksın diye eğer samimi ise tff.

Git en iyilerini ikna et ve al ancak onlar oynar 18-19 yaşında. Şl takımı olmak istiyorsan ve aynı zamanda şampiyon olmak istiyorsan seviye belli. Genç yetiştireceğim diye takıntı yapacaksak bir çok puan kaybını da göze almamız gerekir. Genç yetiştirme yeri asla gs ilk 11'i değil, bunu yıllardır savunuyorum. Çoğu genç o baskıda gelişemez yok olur gider zaten. Tek çare okan hocanın da dediği gibi 2.takım
Yav ne 18-19 yaṣi? Kural 22-23e kadar izin vermiyormu? Dunyada 22-23 yasinda topcu kalmadimi bizim seviyede oynayabilecek? Scouting yapmazsan bulamazsin tabi

Illa ilk 5 top lig takimlar önce alacak oynatacak sonra biz sulanacaz öyle mi? Simdi brightonun isvecten aldigi velet 2 calim atacak burdakilerin agzinin suyu akacak. Hadi abicim

Yav ne 18-19 yaṣi? Kural 22-23e kadar izin vermiyormu? Dunyada 22-23 yasinda topcu kalmadimi bizim seviyede oynayabilecek? Scouting yapmazsan bulamazsin tabi

Illa ilk 5 top lig takimlar önce alacak oynatacak sonra biz sulanacaz öyle mi? Simdi brightonun isvecten aldigi velet 2 calim atacak burdakilerin agzinin suyu akacak. Hadi abicim
ona da 30m mu ne gömdüler sanki.

ona da 30m mu ne gömdüler sanki.
Aynen öyle. Iste baskalari 30 gömmeden sen 15-20ye alacaksin tabiki iyi scout ederek

Etmezsen böyle izleriz, ah biz almaliydik deriz. Biz niye bulamiyoruz deriz. Bize kendini ispatlamis topcu lazim deriz

Nhagayi biz degil de ts alsaydi eminim hem daha cok sure bulur hemde lan biz niye almadik derdik mesela. Tamam belki sampiyon olamadilar ama gayet de yariṣin icinde oldular son haftalara kadar

Gene tekrarlayim. Ben demiyorum ki ilk 11e 6-7 tane genc monte edelim hatta istersen 1tane bile ilk 11e koyma ama al yedekten genc dinamik topcu girsin ilkay, kaan, ahmed, icardi gibi bitmis topcular falan girecegine

hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 6
Ne hikmetse sürekli şampiyon olamayan Türk takımlarından genç oyuncu örneği veriyonuz

Hepsinden daha iyisi bizden çıktı Barış ve Yunus

Aynen öyle. Iste baskalari 30 gömmeden sen 15-20ye alacaksin tabiki iyi scout ederek

Etmezsen böyle izleriz, ah biz almaliydik deriz. Biz niye bulamiyoruz deriz. Bize kendini ispatlamis topcu lazim deriz

Nhagayi biz degil de ts alsaydi eminim hem daha cok sure bulur hemde lan biz niye almadik derdik mesela. Tamam belki sampiyon olamadilar ama gayet de yariṣin icinde oldular son haftalara kadar

Gene tekrarlayim. Ben demiyorum ki ilk 11e 6-7 tane genc monte edelim hatta istersen 1tane bile ilk 11e koyma ama al yedekten genc dinamik topcu girsin ilkay, kaan, ahmed, icardi gibi bitmis topcular falan girecegine
Genç topçular özelinde yazıyorum bunu. Bizim gibi takım 25-30 bir topçuya verdiği zaman direkt katkı alabileceği topçu olmalı. Brighton bugün sadece PL de kaldığı sene bile bizim 3-4 senelik bütçemizi alıyor ligden. Onlar 30m u senede 1-2 kere kör kurşun gibi sıkabilir zira EU vatandaşı ise yabancı sınırı diye bir şey de yok onlarda.
Edit ekleme:
Bizim iyi yerli ihtiyacımız daha fazla bana göre yabancıya kıyasla. Dediğin gibi kutucu,Kaan yerine daha iyi yerliler bulmak lazım.

Genç topçular özelinde yazıyorum bunu. Bizim gibi takım 25-30 bir topçuya verdiği zaman direkt katkı alabileceği topçu olmalı. Brighton bugün sadece PL de kaldığı sene bile bizim 3-4 senelik bütçemizi alıyor ligden. Onlar 30m u senede 1-2 kere kör kurşun gibi sıkabilir zira EU vatandaşı ise yabancı sınırı diye bir şey de yok onlarda
25-30 demiyorum ki. 15-20ye illaki yatirimlik topcu vardir yavastan yedekten girerek katki yapacak. Bulman lazim bunlari

Yerli ama misal gecen sezondan beri burda yaziliyor arali alalim diye. Almadin simdi 25-30 istiyorlar. Gecen sene istesen max 15e alabilirdin. Ama kim ugrasacak?

Transfer politikamız yine falso bu ayrı

Genç yabancı olayı ayrı bi falso

Bu takıma iyi yerli alın kardeşim

İyi yerli + tecrübeli yabancı = başarı

Daha haziranın ortasındayız, dünya kupası bitsin sonrasında hızlanırız.

25-30 demiyorum ki. 15-20ye illaki yatirimlik topcu vardir yavastan yedekten girerek katki yapacak. Bulman lazim bunlari

Yerli ama misal gecen sezondan beri burda yaziliyor arali alalim diye. Almadin simdi 25-30 istiyorlar. Gecen sene istesen max 15e alabilirdin. Ama kim ugrasacak?
Yönetim uğraşacak. Bizim yönetimin de kolayına geliyor.
Singo ya bizim 30m verdiğimiz yerde ayrı ayrı aynı bonservise hem stoper hem bek bulabirdik misal.
Muslera gideceği neredeyse sene başından belliyken gidip Ts ye 30m verdik son gün. Uğurcan bize gelince eşik atlamasa avuçlamıştık resmen.
ET varken yapılan sözleşmeler ve verilen bonservisler tutmak istersen de göndermek istersen de bizim için avantajlıydı hep.
Liverpool geçen sene Frimpong aldı Singo nun biraz üstüne verdiği maaşta aşağı yukarı aynı.

4 yıl üst üste şampiyon olmamışız da sanki 4 yıldır son maçta ligde kalmışız gibi bir yorgunluk var bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt