Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.688
- 37.129
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar için iyi iş. Zar atabilsek bize de isterdimAjax'a gidiyor 6m euro galiba
Milli takimi dusunerek bize gelmedi diye dusunuyorum.Rabiot’nun anası ota boka karışmasa ve bizde olsa şu an bir çok sorunu çözerdi. Hala taş gibi herif.
Üstat Norveç liginden genç Bunuyersen yazılsa heyecanlanıyorsun, Türk gencoları Emin Bayram ile Kerem Matışlı’ya tepki vermiyorsun. Bırak bu genç severiz ayaklarını artıkBurasi gs hedefimiz var 75 yas 70 bonservise adam alalim bence. Avrupa daki diger hedefsizler bize gulsun pardon örnek alsin![]()
Kerem Matışlı
Tanımıyorum hocam kaleciyiÜstat Norveç liginden genç Bunuyersen yazılsa heyecanlanıyorsun, Türk gencoları Emin Bayram ile Kerem Matışlı’ya tepki vermiyorsun. Bırak bu genç severiz ayaklarını artık![]()
75 bonservise Osimhen'i aldığımızda güldüler mi yada Sane'yi alırken gülmüşler midir? Real Madrid Bernardo Silva'yı alırken de gülmüşler midir acaba?Burasi gs hedefimiz var 75 yas 70 bonservise adam alalim bence. Avrupa daki diger hedefsizler bize gulsun pardon örnek alsin![]()
Tamamı için konuşmuyorum ben kadronun ama bizler tamamı icin konuşuyoruz örnek verirken hocam75 bonservise Osimhen'i aldığımızda güldüler mi yada Sane'yi alırken gülmüşler midir? Real Madrid Bernardo Silva'yı alırken de gülmüşler midir acaba?
büyük sakatlık yaşamıştı sankiBursadan ahmed cobanoglu ve bütün altyapıyı alalim bi zahmet
Ahmed 1.ligde 5 gol atarsa devre arası aziz yıldırım 2 ev arabaya alır fanatik Galatasarayli olsa da
Helal Levent emmi
Kerem Matışlı
Edit: Varank ile birlikte onlar ziyaret etmiş. Kesin çöp bu Kerem