Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla para ediyorken ve teklif de geliyorsa yani

Sallai ve Sara'yı sat bonservis koy cebine
İcardi ile vedalaş

Kendine 3 tane yabancı hakkı açarsın, 3 tane net ilk 11 topçusu getir takıma

+4'te zaten Nhaga var, yalan yok eğer yapabiliyorsan 1 sene daha kirala Aspirilla'yı, 2 tane de potenşıl oyuncu bulabiliyorsan al getir, yoksa şart değil

1 veya 2 tane de yerli çöz getir rotasyonda takılsınlar

Var mi? Anca 3 tane genc aliriz Icardi kalirsa.
Limitimiz var. Kontenjanda sorunumuz var. Mevcut durumda İcardi kalmazsa kontenjanda da rahatlarız. Can Uzun(olmazsa u23 pahalı genç)+ pahalı orta saha+u23 kanat ve forvet(bu tek bir oyuncu 2 farklı mevkide oynayabilen türden olabilir )+yerli stoper tarzı bir planlama yaparız gibi.

İcardi ile vedalaş

+4'te zaten Nhaga var, yalan yok eğer yapabiliyorsan 1 sene daha kirala Aspirilla'yı, 2 tane de potenşıl oyuncu bulabiliyorsan al getir, yoksa şart değil

Sallai/Lemina+ Sara+Icardi mis gibi 3 veya 4 kontenjan demek. Iyi kötü satıştan 50+cebe koyarız bahsedilen 100 gercekse Duran+Asprilla(kira)+Dijk+10 numara+ Camavinga(veya ayarı) mis gibi oluyor kadro

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

bu kadro değişmesi lazım yoksa bu sene elde patlar bir sonraki senede dağılır.. Osimhen falan tutamayız. ikinci santraforluğu kabul ediyorsa vlahoviç 26 yaşında kesin alınmalı.. iki tane orta saha net alınmalı.. mertensvari bir oyuncu kesin şart. bir tane sağlam stoper bir adet de açık oyuncusu alınmalı.

Giden olmadan bile stoper, orta saha, 10 numara, kanat ve forvet lazım. Dünya kupası diye en fazla 1-2 oyuncu için kandırabilirsin acil rotasyona ihtiyaçlar mevcut.

Temmuz ortası sonu gibi bir transfer yapılır sonra ağustos sonu bir veteran emekli yıldız alıp bir iki kişi gönderilir, eylülün başı gibi iki üç panik transfer yapıp transfer sezonunu kapatırız. Yine orta saha ve 10 numara transferi hikaye olur.

İcardi ile vedalaş

Asprillayi tekrar kiralaya kadar iyi gidiyordu

Asprillayi tekrar kiralaya kadar iyi gidiyordu

Asprilla potansiyeli olan bi topçu. Bakarsın açılır, iş yapar. Ben sana bir şey diyeyim mi ben hocanın Asprilla'yı beğendiğini düşünüyorum. Okan hocayı düşün, Göztepe gibi önemli bir maçta Asprilla'yı ilk 11 başlattı. Nhaga'yı oynatmadı Asprilla'yı oynattı yani. Sakatlanmasaydı daha oynatmaya devam edecekti bence.

Zeki Yavru boşta Dursun başkanım hemen sağ bek rotasyonuna çek kalan parayı tesislere gömelim.

Bizde de bi gariplik var, gerek bilet fiyatları olsun, gerek store ürünleri olsun bu taraftar elinden ne geliyorsa yapıyor bu takım başarılı olsun, iyi olsun diye.
Ben kazandığım 10 kuruşun 3 kuruşunu GS'ye yatırıyorum veya GS için harcıyorum diyelim herhalde son 5 senedir.
Ben büyük oyuncular, şampiyonluklar, kupalar, avrupada başarılar görmek istiyorum.
Yönetimin -bana göre tabii- çoktan Bernardo'yu vs birilerini getirmiş olması gerekirdi.
Yönetim hem taraftarı sağıyor, taraftar da hala bi yandan oyuncu satışı takım para kazansın falan düşünüyor.
Madem takım oyuncu satıp para kazanmayı hedefliyorsa zkerler biz niye her ürünü mal gibi alıyoruz bu ekonomide,
Biz Osibox'ları onları bunları niye alıyoruz abicim bir tane daha Osimhen gelmese bile siz elit, büyük oyuncuları getirin diye alıyoruz.

Kulübün gelir rekoru kırdığı dönemde konuştuğumuz şeye bak... Dürüstçe söylüyorum ki gelecekse de Manzambi gibi genç oyuncu izlemek istiyorum. Bernardo Silva gibi elit isimler izlemek istiyorum.

Zaten Uğurcan-Apokerim-Eren-Barış-Yunus gibi iyi yerlilerimiz var. Buraya 1 bilemedin 2 tane daha iyi yerli takviyesi yapıp kalanları elit yabancılarla doldursak zaten yine ortalığı öttürürüz bu sene -bence-

Takımda Upgrade edilmesi gereken 2 mevki var zaten, 6 ve 10 numara.
Olum öyle takımmı döner store gelirleri baya iyi doğru da o yıllarin bos geyigi yav taa falcaoda bile donuyordu ondan oncesinde de hatta snejider , drogba siz getirin biz forma alir öderiz vs şekli

Buna göre; 2026-2027 futbol sezonunda 1. Transfer ve Tescil Döneminin 22 Haziran 2026 tarihinde başlayıp, 4 Eylül 2026 tarihinde sona ermesine ve 2. Transfer ve Tescil Döneminin 1 Ocak 2027 tarihinde başlayıp 5 Şubat 2027 tarihinde sona ermesine karar verilmiştir.
avrupa genel olarak 2 si

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt