Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az 4 yıl daha dominasyon fırsatın var, Beşiktaş enkaz, Trabzon vasat, Fener 12 senedir kaybetmeye alışmış umutsuz vaka

Ama bizim de dezavantajımız doymuş kadro, bu takımı canlandıracak birkaç hamle yapmazsak motivasyonu olmayan bu kadronun diğerlerinden farkı kalmaz

Yok limit, yok yabancı kuralı , yok tesis, bunlarla uğraşırsan kulübün tepetaklak aşağı gitmesi bu kadar avantaja rağmen işten bile değil

Galatasaray, Transferde 100 milyon Euro'ya kadar çıkacak gerekirse (Burhan)
az bu arada.Her ne kadar karavana sürekli transfer yapsak da beni ilgilendirmiyor mağaza geliri bilmem ne şovu yapılıyor taraftar onu transfer görmek için veriyor zaten saçma sapan basketbol sahası yapılması için değil , minimum 150 harcanmalı hatta zaniolosu,sarası eklenince 200e çıkılmalı.O kadar gelir rekoru falan transfer olmadığı sürece taraftar olarak beni pek ilgilendirmiyor bu arada valla.Transfere deli para gömmeyeceksek gelir 1 milyar olsa da pek takmıyorum

Defans ve ortasahaya Osimhen hırsında iki adam alsak başka bir şeye gerek yok.

Buna göre; 2026-2027 futbol sezonunda 1. Transfer ve Tescil Döneminin 22 Haziran 2026 tarihinde başlayıp, 4 Eylül 2026 tarihinde sona ermesine ve 2. Transfer ve Tescil Döneminin 1 Ocak 2027 tarihinde başlayıp 5 Şubat 2027 tarihinde sona ermesine karar verilmiştir.
avrupa genel olarak 2 si
geçen sezon 11-12 gün boşluk vardı, 2-3 günde transfer yapmamız mümkün değil geniş süre yok yani , Kavukçu anca İtalya'ya uçup 2 gün otelde pizza yiyor zaten

Kaleci : Uğurcan+ Günay+Batuhan
Stoper : Sanchez(1)+Apokerim+Dijk(2)+Ünyay
Sağbek: Singo(3)+Sallai(4)
Solbek: Jakobs(5)+Elmalı/Kazımcan
Merk. Orta:Torreira(6)+Camavinga(7)+Ofansif Transfer(8)+Caleb Yrenkyi(+4 1)+Nhaga(+4 2) +Gündo
Kanat : Bay+Yunus+Sane(9)+Kanat transfer(+4 3)
Forvet: Osimhen(10)+Duran(+4 4)

Sara+Lemina+Icardi alkışlarla veda.

Isimler olur olmaz ama muadile yakın transferlerle is görür gibi. Kadromuz kötü değil yönetim 3 nokta transfer yaparsa 2 yıl daha kapatırız ligi.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

İcardi'yi beklemekten Kolo Muani'yi beklemeye geçtiysek o da iyi. :asd:

Bizim bekleyiş
Wait Waiting GIF

Transferde sürüneceğiz demiş diye algıladım

Yönetimin üzerinde baskı biraz azaldığı gibi hemen salmaya başlıyorlar.Tabi sistem olmayınca anca zorda kalınca hareket oluyor.

Davinson'un yanında lucumi olsa fena olurduk, dün Kolombiya maçında canavar gibiydiler şomurodov'u 50 metre geriden koşup yakalıyordu lucu. Ayağında iyi herifin marcao gibi paslar atıyor.

1 forvete doğru dürüst top taşıyamıyoruz 2 forvete hayatta götüremeyiz o topu

asıl sıkıntı merkezde hamallık yapacak hem çok iyi oyun kurucu olup hem sürekli git gel yapıp top da kesecek adam bulmak barrios falan alacak paramız yok yani çok garip iş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt