Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs efsanesi aziz başkan bizi yabancı sınırından kurtarırsa kurtarır. Bizim pasif yönetimden bir beklentimiz yok zaten

Icardi kalırsa maalesef yeni sezonda feci yuhalanacak gibi hissediyorum. Ondan sonra o moralle de bırakın top oynamayı, idmana bile doğru dürüst çıkacağına emin değilim. Sonra bekle devre arasını yedek forvet almak için. İnşallah Osimhen'in başına bir şey gelmez, yoksa gerek ŞL'de, gerek lig'de ağır yara alırız. Aslında neler olacağının özetini gördük Osimhen'in kolu kırıldığında. Ders alırız diye düşünmüştüm.

Icardi kalırsa maalesef yeni sezonda feci yuhalanacak gibi hissediyorum. Ondan sonra o moralle de bırakın top oynamayı, idmana bile doğru dürüst çıkacağına emin değilim. Sonra bekle devre arasını yedek forvet almak için. İnşallah Osimhen'in başına bir şey gelmez, yoksa gerek ŞL'de, gerek lig'de ağır yara alırız. Aslında neler olacağının özetini gördük Osimhen'in kolu kırıldığında. Ders alırız diye düşünmüştüm.
Yuhlanacak ve devre arası yollar ayrılacak.

Gereksiz uzatıyoruz meseleyi

10 tane yabancı hakkın var. Bunu çok iyi kullanman gerekirken Icardi ile sözleşme yeniliyorsun. Torreira gibi bitik, Singo gibi gereksiz adamları göndermiyorsun. 2 tane net sağlam orta saha gerekli, Lang'ı alamıyorsan kanat gerekli. 10 numara yok daha takımda. Forvet yedeği yok. Bunlar için herşeyden önce kontenjan gerekli. Bizim seviyede bu pozisyonlarda alınabilecek Türk yok, bu seviyede genç yabancıları zaten alamayız astronomik maliyetlerden ötürü. Matematik ortada.

İcardi kalmaz. Yönetim transfer işini erteleyip tatil keyfi yapmak için bahane olarak kullanıyor

Bu icardi Istanbulda mi
Icardi
1781895627210.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt