Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.223
- 14.883
- 2.828
Bravo nedim bravo
10 gün sonra okanb free.
Ne diyosun
valla her zaman her şey olabilir hiç belli olmaz, aslolan galatasaray'dır, bizim için en hayırlısı ne ise o olsun heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo nedim bravo
10 gün sonra okanb free.
Ne diyosun
Bravo nedim bravo
10 gün sonra okanb free.
Ne diyosun
Dostum Okan buruk hocamızdır istersen başka takım tutabilirsin
1 sezonu bile yok doğru düzgün sara da bize gelmeden önce çift hane yapıyoduCan bu yaşta bicok gole imza atmış
Abartma istersen
boş bir herif yav. Önündeki kafaya vuramayan pivot mu olur.Arkadaşlar sapla samanı karıştırmayalım yine
Deniz gül hem ligde katkı verir hem yerli hem pivot özellikleri var
Pahalı değilse gelmeli derim yine de
boş bir herif yav. Önündeki kafaya vuramayan pivot mu olur.
Hain diye damgalanan hakan olsa o top kalecinin sağından 90a girmişti
Gol kaçırdı gelmesin
abi h. şükür çok çok üst düzey bi pivot santrafordu onu günümüzde kimseyle kıyaslamam bile
Ülkenin yarısı aramı beğenmez.abi h. şükür çok çok üst düzey bi pivot santrafordu onu günümüzde kimseyle kıyaslamam bile
İsmaili abartmisiz bu arada ligde istediği kadar iş yapsın
ilk 11 değil ama rotasyona isterdim böyle bir oyuncu ismailden bağımsız, yerli olarak iyi yedek.İsmaili abartmisiz bu arada ligde istediği kadar iş yapsın
Rts bir topcuyu istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin de gol kaçırdı gelmesin demek falan sacma. Osimenin kaçırdıklarıni koysak 20 dklik video olur.1000 tane gol atan adam gelsin arada böyle kaçırsın 1-2 tane 50 gol atıyo zaten heis sezonda başka yok muydu lamine yamal falan
Senin futbol bilgin kuflendi üstat maç diye FIFA yayını açsak farketmezsinNiye lan ilk yari baya iyiydi guzel kullandi toplari ben daha kazma diye biliyordum
25 üstü ihanettirCan'a teklif yaparız artık dk bitti ne de olsa
Senin futbol bilgin kuflendi üstat maç diye FIFA yayını açsak farketmezsin
Senin futbol bilgin kuflendi üstat maç diye FIFA yayını açsak farketmezsin
gülmekten öldüm dostumSenin futbol bilgin kuflendi üstat maç diye FIFA yayını açsak farketmezsin