Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.802
- 109.624
- 4.878
İyi topçu ben beğendim osimhenle oynar baya da iş yaparlar ama çok sağlam iki tane 8 lazım arkalarina25 üstü ihanettir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi topçu ben beğendim osimhenle oynar baya da iş yaparlar ama çok sağlam iki tane 8 lazım arkalarina25 üstü ihanettir
25 üstü ihanettir
25 üstü ihanettir
11 entegre edilmeli11 oynar mı yedek mi
max 25 eder valla25 üstü ihanettir
gabriel sara 8 numarada gayet iyi sadece yanına uzun boylu genc iyi bi oyuncu bulup aşk acısı ceken herif sutlanmalıİyi topçu ben beğendim osimhenle oynar baya da iş yaparlar ama çok sağlam iki tane 8 lazım arkalarina
almıyoz o halde iletirsin can a![]()
Víctor Muñoz - Oyuncu profili 25/26
Víctor Muñoz, 22, İspanya ➤ CA Osasuna, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 13 Tem 2003, Barcelona, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Şu arkadaşı Liverpool 2 gün önce 40 milyon euroya aldı. 25'e Can'ın sağ bacağını verirler belki
Elmayla armutu kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum aynı örnek üzerinden o zaman herhangi uzaktan gol atan topçu için de ahmed kutucunun uzaktan attığı golleri koyayım diyeyim ahmed de atıyordu diye.Cocuk işte olmamış daha ve öyle baskıyı kaldırabilecek biri de değil 50mye kritik anlarda sıcacak birini almanın manasi yok tek pozluk bir durum da değil yaptığım yorumRts bir topcuyu istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin de gol kaçırdı gelmesin demek falan sacma. Osimenin kaçırdıklarıni koysak 20 dklik video olur.
Elmayla armutu kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum aynı örnek üzerinden o zaman herhangi uzaktan gol atan topçu için de ahmed kutucunun uzaktan attığı golleri koyayım diyeyim ahmed de atıyordu diye.Cocuk işte olmamış daha ve öyle baskıyı kaldırabilecek biri de değil 50mye kritik anlarda sıcacak birini almanın manasi yok tek pozluk bir durum da değil yaptığım yorum
Bu bahsedilen Joao Gomes arkalarına iyi olabilir. Driplingi, alanı savunacak hızı, defansif olarak istatistikleri iyi, pas kalitesi de iyiyse Can'a da uyumlu olur orta sahada.İyi topçu ben beğendim osimhenle oynar baya da iş yaparlar ama çok sağlam iki tane 8 lazım arkalarina
Bize düşer mi? 15'e almışlar sanırım. 25-30'a satarlar mı? İstediğimizi verir mi?khannouss'un menajeri Ali Dursun olmuş bu konuda mutlaka hareketlenme olur, keşke alabilsek müthiş topçu
Dünya Kupası sonrası gündeme gelebilir 2004'lü olması kanatlarda da oynaması falan çok iyi transfer olur, 30-35'ten aşağı bırakmazlar ama Can Uzun' 60 isteniyor Khannouss tam bizim aradığımız tip 10 noBize düşer mi? 15'e almışlar sanırım. 25-30'a satarlar mı? İstediğimizi verir mi?
Yabancı sınırı konusunu bence yanlış kurguladılar her ne kadar Okan hoca bu bahaneye sığındığı için istemesem de bence 4 oyuncu 30 yaş üstü kalan 10 oyuncu 30 yaş altı gibi bir şekle bürünmeli kural benim fikrim