Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rts bir topcuyu istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin de gol kaçırdı gelmesin demek falan sacma. Osimenin kaçırdıklarıni koysak 20 dklik video olur.
Elmayla armutu kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum aynı örnek üzerinden o zaman herhangi uzaktan gol atan topçu için de ahmed kutucunun uzaktan attığı golleri koyayım diyeyim ahmed de atıyordu diye.Cocuk işte olmamış daha ve öyle baskıyı kaldırabilecek biri de değil 50mye kritik anlarda sıcacak birini almanın manasi yok tek pozluk bir durum da değil yaptığım yorum

khannouss'un menajeri Ali Dursun olmuş bu konuda mutlaka hareketlenme olur, keşke alabilsek müthiş topçu

Elmayla armutu kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum aynı örnek üzerinden o zaman herhangi uzaktan gol atan topçu için de ahmed kutucunun uzaktan attığı golleri koyayım diyeyim ahmed de atıyordu diye.Cocuk işte olmamış daha ve öyle baskıyı kaldırabilecek biri de değil 50mye kritik anlarda sıcacak birini almanın manasi yok tek pozluk bir durum da değil yaptığım yorum

Tek pozluk yorumlamadim diyorsun kritik anda siciyor diyorsun. Kaç kritik anda sıçtığını izledin ki. Hayatinda ikinci defa bu sabah izledin iste.

Samet akaydına pozitif bakmaya başladım

5 yıl ödemeli 35m
5m kolay bonus
5m takım CL de çeyrek final bonus
10m Ballon dor alırsa
2 mandal
Can Uzun için son teklifim

Futbol piyasasını çok şişirdiler Türklerden örnek verirsek arda kenan can asla istenilen bonservisler kadar iyi topcular degil. arda 20 yaşında 40 yaşında modrid oyunu oynamaya calısıyor. kenanın tek numarası sağa cekip vurmak. can uzununda abartıldıgını düşünüyorum.

Bize düşer mi? 15'e almışlar sanırım. 25-30'a satarlar mı? İstediğimizi verir mi?
Dünya Kupası sonrası gündeme gelebilir 2004'lü olması kanatlarda da oynaması falan çok iyi transfer olur, 30-35'ten aşağı bırakmazlar ama Can Uzun' 60 isteniyor Khannouss tam bizim aradığımız tip 10 no

Yabancı sınırı konusunu bence yanlış kurguladılar her ne kadar Okan hoca bu bahaneye sığındığı için istemesem de bence 4 oyuncu 30 yaş üstü kalan 10 oyuncu 30 yaş altı gibi bir şekle bürünmeli kural benim fikrim

Yabancı sınırı konusunu bence yanlış kurguladılar her ne kadar Okan hoca bu bahaneye sığındığı için istemesem de bence 4 oyuncu 30 yaş üstü kalan 10 oyuncu 30 yaş altı gibi bir şekle bürünmeli kural benim fikrim

zaten.. 4 genç oyuncu aldın ok, geri kalan 10 oyuncuyu 30 yaş üstü alınca noldu takım gençleşmiş mi oldu.

o zaman de ki bir takımda asla 30 yaş üstü 3'den fazla yabancı olamaz, diğer 11 yabancının da 4'ü 23 yaş ve altı, kalanları ise 29 yaş ve altı olmak zorunda de.

çok daha mantıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt