Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.333
- 24.425
- 3.093
Depar atmayan bek şut atmayan basketbolcu gibi olur. Bu adam bu şekilde futbol oynayamaz zaten
Bakınız ; ironi nedir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depar atmayan bek şut atmayan basketbolcu gibi olur. Bu adam bu şekilde futbol oynayamaz zaten
Sen ironi yapıyorsun ama takımın hocası deparlı oynayınca sakatlanıyor diyordu. Böyle bir adam aldılar işte, trajikomikBakınız ; ironi nedir..
Bi de böyle bir oyun oynarken. Olm yıkılacam lan şimdi valla nasıl bu kadar mal olunabilir biri anlatsın ulan benim kafa almıyorSen ironi yapıyorsun ama takımın hocası deparlı oynayınca sakatlanıyor diyordu. Böyle bir adam aldılar işte, trajikomik
Her mizmizlanana hemen zam yapiyor yonetim.Canımız sıkıldıkça zam yapıyoruz gibime geliyor.
Hangi bot a çakacağız 40 aSingo'yu 40 civarına satıp gurur yapmadan Doue alalım istiyordum ama o iş artık yaş.
Sakatlanmasa taliplisi çıkardıHangi bot a çakacağız 40 a
Ki hadi çaktın Doue yi de 40 a bize çakarlar
Ama sakatlanıyor ve bu sürpriz değilSakatlanmasa taliplisi çıkardı
Herif oynayabilse taş gibi futbolcu da mevcut durumuyla felaket kötü transfer maliyeti maaşı fena girmiş gibi durmaktaOkan buruk sırf singo transferi yüzünden kovulsa ses etmem