- 9 Temmuz 2017
- 994
- 757
- 1.253
Bu arada Singo'nun 3. maç oynayabileceği haberi çıkmış. Bir yandan çok sevindim. Bir yandan da hafif bir sakatlığı varsa da 3. maç kesin perte çıkarırlar diye korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lyundama geliyor aklima.. bence oynamasi her yonuyle riskli. Adam bosuna cikmadi.Bu arada Singo'nun 3. maç oynayabileceği haberi çıkmış. Bir yandan çok sevindim. Bir yandan da hafif bir sakatlığı varsa da 3. maç kesin perte çıkarırlar diye korkuyorum
Düşünmüyoruz değil gelmiyor niye gelsin 25 yaşında İngiliz milli oyuncuC.Jones sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için Liverpool tarafından 30+ bonusa bırakılacak. İnter toplam paket 25 vermiş anlaşamamışlar.
Bizimle adı geçen Thuram'dan da Gomes'ten de uygun bonservisi. Üstelik çok daha iyi bir takımdan gelecek. Neden düşünmüyoruz, inanılır gibi değil. Gerçekten 6-8 pozisyonuna 30 civarı ayırdıysak bundan iyisi denk gelmez
Düşünmüyoruz değil gelmiyor niye gelsin 25 yaşında İngiliz milli oyuncu
En sevdiğim oyuncu özel hayatında da çok takdir ettiğim bir kardeşimiz Muradım swot analizimListemdeki Ghoddoş Iranda ilk 11de
adama toz fırlatıp kabile dansı yapıp iyileştirmeye çalışmıyorlar inşallahYener Inceyi ucaga bindirim. Gidip Singoyu kontrol etsin. Sakatlagi varsa ucakla beraber dönsünler.
Ahlaksızın biri sabahın köründe müslüman Türk halkını günaha sokmaya çalışacakmışnedir mevzu dostum