Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.592
- 37.049
- 3.798
Hayır enflasyon nedeniyle.Dunya Kupasi'ndaki ustun basarimizdan dolayi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır enflasyon nedeniyle.Dunya Kupasi'ndaki ustun basarimizdan dolayi mi?
Yapamaz. Premier Lig'e cikti. Kendi takimini ve limitlerini dusunmek zorunda.fbnin sıkıştığı yerde 3 çöpüne Acun 75,100 ateşler olur biter
Ben sarkastik yazmistim ama cevap icin tesekkurler yine de.Hayır enflasyon nedeniyle.
Azizle acur ağır kavgalıfbnin sıkıştığı yerde 3 çöpüne Acun 75,100 ateşler olur biter
Tff limitine aslında çok takılmamak lazım. Asıl önemli olan Uefa'nın limiti bir de bence eğer bizde ciddi bir oyuncu satışı olmazsa bizimkiler 60-70 civarı bonservis harcarlar. Bu bonservisinin çoğu da 10 no ve orta sahaya verilir. Yedek santrafor ya bonservis olarak Nhaga maliyetlerinde yada kiralık+ satın alma opsiyonlu falan olur. 1-2'de takas vb. ile yerli alırlarsa alırlar. Eğer Sara, Sallai, Sanchez vb. giden olmazsa.Bir anekdot daha var Yukarda bir arkadaş yazmıştı gördüm, bizim Avrupa ligi forma sponsor anlaşmamız da yapılmadı , ordan da 10-15m civarı para gelebilir mesela , bir de 20-25 ek loca yapılacağı konuşuluyordu , benim tahminim cl gelirine ek transfer satışı dışında 60-70 M civarı limit arttırır bizimkiler
cas namusumuzdur deyip casa gitmeyen bir camia söz konusuAzizle acur ağır kavgalı
Ee tabi uefada bu yıl gelirin %60ı kadar harcama yapabiliyorsun, geçen yıl %70ti gelirleri arttırmak için bu yüzden seferber oldu bizimkiler geçen yıldan beriTff limitine aslında çok takılmamak lazım. Asıl önemli olan Uefa'nın limiti bir de bence eğer bizde ciddi bir oyuncu satışı olmazsa bizimkiler 60-70 civarı bonservis harcarlar. Bu bonservisinin çoğu da 10 no ve orta sahaya verilir. Yedek santrafor ya bonservis olarak Nhaga maliyetlerinde yada kiralık+ satın alma opsiyonlu falan olur. 1-2'de takas vb. ile yerli alırlarsa alırlar. Eğer Sara, Sallai, Sanchez vb. giden olmazsa.
%60 kararı yok. Bu yıl da %70 diye biliyorum. %60'a inecek diye bir dedikodu vardı ama böyle bir karar almadı Uefa o yüzden hala %70 bu senede.Ee tabi uefada bu yıl gelirin %60ı kadar harcama yapabiliyorsun, geçen yıl %70ti gelirleri arttırmak için bu yüzden seferber oldu bizimkiler geçen yıldan beri
Baya erken olmuşBu arkadaşı an itibariyle engelledim
Yalan da olsa güzel geliyorduBaya erken olmuş
Herkes öyle diyor araştırıcam bakayım%60 kararı yok. Bu yıl da %70 diye biliyorum. %60'a inecek diye bir dedikodu vardı ama böyle bir karar almadı Uefa o yüzden hala %70 bu senede.
Doğrusu %70 olmalıHerkes öyle diyor araştırıcam bakayım
Bu yıl 60a düşeceğini söylüyorlar bakıcam birazdan uefa sitelerinde gezeyim , İsviçre falanDoğrusu %70 olmalı
Google'da öyle birşey yok zaten %60 yazınca did you mean %70 diyorBu yıl 60a düşeceğini söylüyorlar bakıcam birazdan uefa sitelerinde gezeyim , İsviçre falan![]()