- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
Medya takip etsinIcardi ile yollar ayrıldı bence, güzel bir veda yapalım üstada.
Resmi açıklama gelmesi çok sürmez bence.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medya takip etsinIcardi ile yollar ayrıldı bence, güzel bir veda yapalım üstada.
Resmi açıklama gelmesi çok sürmez bence.

Agustos 2013teki gibi milli takim olayi olacak hocada ve evet büyük bi basari hikayesi bekliyor
Galatasaraya gelme ihtimali olsa dahi başarılı olacak bundan sonra
O yüzden hocadan umut kesilmez.bunu anlayacaksiniz
Agustos 2013teki gibi milli takim olayi olacak hocada ve evet büyük bi basari hikayesi bekliyor
Galatasaraya gelme ihtimali olsa dahi başarılı olacak bundan sonra
O yüzden hocadan umut kesilmez.bunu anlayacaksiniz
Cok buyuk kaynak.son dakkika:
Icardi ile yollar ayrildi - gs space odasi
Ne yetkiymis ya aynı yönetim geldi tek adaylı seçimde bu zamana kadar neden beklenicekTransferde asıl hızlanma ve haber bolluğu 27 Haziran sonrasındaki hafta olacak. GS'de yetki genel kurulunda alınacak yetkiler bekleniyor.
Valla ben brunoyu bu şanlı forma altında görmek isterim maliyeti gram umurumda olmazBruno fernandes icin united 50m pound istegi, dogru ama bruno 22m euro maas istiyor senelik - gs space
worldclass seviyesi adam, 22m euro maas cok degil.Valla ben brunoyu bu şanlı forma altında görmek isterim maliyeti gram umurumda olmaz
Bruno fernandes icin united 50m pound istegi, dogru ama bruno 22m euro maas istiyor senelik - gs space
yalanlari tokuz degilmi muradim
Niye bu saçmalıkları önümüze getiriyon moritzyalanlari tokuz degilmi muradim