Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yetkiymis ya aynı yönetim geldi tek adaylı seçimde bu zamana kadar neden beklenicek
Yetkiler arasında beklenen Mağazacılık halka arzı var o da 100-120 milyon dolar nakit girişi demek halka arzdan sonra bununla bir de sermaye artışı falan planı yapılıyorsa toplam 200 milyon dolarlık ek nakit girdisi olabiliyor. Diğer 2 arazi alımı ve ticari alanların kiralanması vb. girmiyorum onlar zaten geçecek şeyler. Mağazacılık halka arz ve Basketbol AŞ kısmında muhalifler olabilir. Bence şu an Özbek falan oraya dikkat kesilmiştir.

Davinson, Como'ya transfer olursa, direk van Dijk transferi bitirmeye calisacakmisiz. Van dijk mls ve arabistana degil, avrupada kalmak istiyor - gs space

Ikinci forvet icin bonservis harcanmak istenmiyor - gs space

Davinson, Como'ya transfer olursa, direk van Dijk transferi bitirmeye calisacakmisiz. Van dijk mls ve arabistana degil, avrupada kalmak istiyor - gs space
ingiltereyi peki avrupa birliğinden çıktığı için mi saymıyorlarmış yoksa liverpool şehri ile bir sorunları mı var

Ikinci forvet icin bonservis harcanmak istenmiyor - gs space

1000161725.gif

Trabzon Kenan Karamani almaya calismis, 2 milyon net maas teklif etmis ama adam kabul etmemis. Schalke'de maasi 1 milyon brütün bir tik fazlasidir Bundsligaya ciktilar diye.

32 yasindaki gurboyu bile 3x maas ile Türkiye'ye getirmek zor olabiliyormus.

Takımda ciddi revizyon şart içi geçmiş doymuş heyecanını kaybetmiş bir ekipte ciddi bir revizyon şart.

60'ı verelim biz Como yanaşmıyorsa bize gelsin. Bas parayı işte hem tam ihtiyacımız her şeyiyle uygun. Daha iyisini bulamazsın.

Senin bu dediğini oglum görse ikiz kardeşi olur abi

Sen bir futbolcuya 60 milyon verilsin diyosun düşün

Keramettin abinin bana selam vermesi gibi bisey bu

Senin bu dediğini oglum görse ikiz kardeşi olur abi

Sen bir futbolcuya 60 milyon verilsin diyosun düşün

Keramettin abinin bana selam vermesi gibi bisey bu
Bu çocuk çok büyük sakatlık geçirmediği herhangi bir denklemde zaten daha fazla para edecektir. İhtiyacımız olan mevki, aradığımız her özellik var, u23 oyuncu, İcardi ve Osimhen'den sonra çocukların ve gençlerin hayran olacağı biri, dünyadan ekstra dikkat çekeceği ve yabancıların GS'yi daha da takip etmesini sağlayabilecek bir wonderkid. Her şeyiyle mükemmel olur. Hangi oyuncular için ne paralar isteniyor görüyoruz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt