Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuk çok büyük sakatlık geçirmediği herhangi bir denklemde zaten daha fazla para edecektir. İhtiyacımız olan mevki, aradığımız her özellik var, u23 oyuncu, İcardi ve Osimhen'den sonra çocukların ve gençlerin hayran olacağı biri, dünyadan ekstra dikkat çekeceği ve yabancıların GS'yi daha da takip etmesini sağlayabilecek bir wonderkid. Her şeyiyle mükemmel olur. Hangi oyuncular için ne paralar isteniyor görüyoruz yani.
Bende pazı isterim ve alınmalı

Gardi denklem dışında değil, görüştüğü oyuncular var. Görüştüğü oyuncuların tamamı çilek. (Erdem Açıkgöz)

Bruno Fernandes Galatasaray’a gelmek isterse, Galatasaray bu transfer için elinden geleni yapacak. (Erdem Açıkgöz)

George Gardi, Reijnders'in babasıyla bir görüşme gerçekleştirdi. (Erdem Açıkgöz)

Abdullah Kavukçu'dan Dursun Özbek'e: "2-3 tane yıldız oyuncu alalım. Gerekirse paranın bir kısmını sponsorlukla ben karşılarım." (Erdem Açıkgöz)
Haydi kavukçu ve gardi brothers. Yüzümüzü güldürün

2 hafta oldu mu bilmem ama ben bruno fernandesi rüyamda gördüm

Olur mu Allah bilir

En olasi transferler thuram ve leao benim gözümde

George Gardi, Reijnders'in babasıyla bir görüşme gerçekleştirdi. (Erdem Açıkgöz)

Abdullah Kavukçu'dan Dursun Özbek'e: "2-3 tane yıldız oyuncu alalım. Gerekirse paranın bir kısmını sponsorlukla ben karşılarım." (Erdem Açıkgöz)
Milanda neler yapiyodu bu adam yaw.

Arsenal alır

Bruno gelsin diğer under 23 lerin alayının youtube videosu bile olmasın raziyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt