Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Akçiçek
Bertuğ Yıldırım
Arda Okan Kurtulan
Emirhan İlkhan
Emin Bayram
Yunus Emre Konak
Yakup Kırtay
Kerem Matışlı

Bu oyuncuların hepsi Mirsad Türkcan'ın menajerlik şirketine bağlı nerdeyse hepsi bizle anıldı çok ilginç geliyor bana, Mirsad'ın oyuncu gurubunda bizim takımdan hiçbir oyuncu yok, bu oyuncuları bize getirme ihtimalleri çok düşük anca, Uğurcan CMY olayındaki gibi transferi kulübü ile görüşüp halledip bize yakın başka bir menajerlik şirketine geçireceğiz bu listeden aldığımız oyuncuları

Kasım gibi erzurum deplasmanında sol bek şimanski :asd:

dshdhgsds

valla şimanski değil sadece mesele, bu tarz (Rashica mesela) oyuncular hocanın sisteminde çok iş yapıyor bu bir gerçek.

Şimanski 60-65 dk oynar full pressten rakibi yamulturduk. Şimdi Şimanski-Yunus-Osimhen üçlüsüyle öyle bi basardı ki hoca en önde anadolu maçlarında valla

George Gardi, Reijnders'in babasıyla bir görüşme gerçekleştirdi. (Erdem Açıkgöz)

Abdullah Kavukçu'dan Dursun Özbek'e: "2-3 tane yıldız oyuncu alalım. Gerekirse paranın bir kısmını sponsorlukla ben karşılarım." (Erdem Açıkgöz)
Bu ne abi, pazardan kiraz mı alıyoz

Yerli işine çok kafa yormamak lazım bence. Okan hoca zaten 20 adamla oynuyor.14 yabancın olsun sağlam,5 tane net yerli var zaten.1-2 ekleme yeterli.

a. madrid alvarez yerine osimhen'i istiyormuş. sörloth+para teklifine ne dersiniz?

a. madrid alvarez yerine osimhen'i istiyormuş. sörloth+para teklifine ne dersiniz?
1782197936816.webp
deriz

Nico Paz mi

Madem kesenin agzini aciyoruz Bouaddi ve Zaire-Emery de cekelim

Bruno fernandes ve nico paz yine hayal peşinde koşuyoruz. Gerçekci hedefler belirlenip, bir an önce eksik bölgelere takviye yapılmalı. Her sene aynı saçmalık 4 sene üst üste şampiyon olup, maddi açıdan rakiplerine fark atıp, transferde bu kadar aptal işler yapan bir takım daha var mı acaba merak ediyorum. Ayrıca dursun başkanın icardi sevdası ve okan hocanın mobese görse röportaj verip, lakayıt açıklamaları hiç hoşuma gitmiyor, inş milli takım gibi patlamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt