- 23 Temmuz 2011
- 75.723
- 51.210
- 4.843
Kazik yemeyi severiz nedimimBonuslarla beraber 30 + %10 satıştan pay ile Can Uzun ok fazlası kazık maalesef
Gecmiste ornekleri mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazik yemeyi severiz nedimimBonuslarla beraber 30 + %10 satıştan pay ile Can Uzun ok fazlası kazık maalesef
oyun stili mertensten daha çok talisca gibiMertens gibi kullanılırsa baya iş yapar bence. Hem ayağı iyi hem de ikili paslar , pozisyon alma beceresi iyi. Geçen sene bu tip bir oyuncunun eksiğini çok hissettik.
oyun stili mertensten daha çok talisca gibi
ben verim alamayız demedim ki müthiş sol açık oynar bizde 10 no oynayamaz diyorumBen Okan hocanın yerli oyunculardan iyi verim alabildiğini düşünüyorum. Hocanın verim alamadığı oyuncu tipi belli.
Kazık olmadıkça Can gelirse bence burada güzel işler yapacaktır.
ben verim alamayız demedim ki müthiş sol açık oynar bizde 10 no oynayamaz diyorum
Dursun papi yabancı damat niko'yu bile alamaz.
Dursun başkandan özür dile dostum hemen
Makattan asprin vermişler hızlı emilsin diyeadama toz fırlatıp kabile dansı yapıp iyileştirmeye çalışmıyorlar inşallah
Galatasaray da transfer bitmez, biz gidip Şereflikoçhisar'daki şampiyonluk kutlamalarına katılalım. Son gün 2-3 tane itelemezler inşAllah bize.
Fenerbahçe, Leicester City forması giyen Belçikalı stoper Wout Faes'in şartları hakkında bilgi aldı. (TRT Spor)
Malang Sarr, Kim Min Jae ve Nathan Ake ile de görüşmeler devam ediyor.