Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aral için kulübü verelim direkt olur mu diye mail atılması lazım takımına , osiyle takas olur mu falan yazalım maaşını biz ödeyelim diyelim

Oğlumun olasi adı

Keram keramettin abiden yadigar
Evet daha once soylemistin simdi hatirladim.

Deniz (ya da yabanci isim olma zorunlulugu varsa Denis) anladim da Keram ne alaka, biri Turkce kokenli digeri Arap kokenli bir isim. Turkce'de 'Keram' degilde 'Kerem' denilir buna.

Deniz Kerem, bilemedim vallah. Sesli soyleyince tuhaf geldi kulaga.

Hadi senin aklina gelmis olabilirde esin buna izin veriyor mu? Hic uyumlu degil bence bu iki isim kombinasyonu.

Ayrica buradaki uyelerin %90'i fake isimlerle dolasiyor ben sana soylemis olayim yinede.

Tabi kendin(iz) bilirsin(iz) :)

Evet daha once soylemistin simdi hatirladim.

Deniz (ya da yabanci isim olma zorunlulugu varsa Denis) anladim da Keram ne alaka, biri Turkce kokenli digeri Arap kokenli bir isim. Turkce'de 'Keram' degilde 'Kerem' denilir buna.

Deniz Kerem, bilemedim vallah. Sesli soyleyince tuhaf geldi kulaga.

Hadi senin aklina gelmis olabilirde esin buna izin veriyor mu? Hic uyumlu degil bence bu iki isim kombinasyonu.

Ayrica buradaki uyelerin %90'i fake isimlerle dolasiyor ben sana soylemis olayim yinede.

Tabi kendin(iz) bilirsin(iz) :)
Abi şaka yapıyorum yahu

Deniz olacak bir adı,diğeri rusca ada anlamında bisey

Allahim ertan gibi duduklerden nasil olur da daha çok sey bilirim

Ali Naci ertanin önünde o kadar diyim size

Can uzun hic icime sinmiyor

okan hocanin birseyler katabilceni dusunmuyorum
Can uzun okan hocaya bişeyler katacak

35 milyon bonservise kadar transferine onay verildi
Malaysiamoji Yes GIF by Maxis

7 Temmuz çalışmalar başlayacak. Orada kimler gidecek kimler kalacak belirlenecek falan derken temmuz sonunda sosyal medyada yangın başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt