Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.873
- 1.675
- 1.198
Babasini da alalim daha da mutlu oluricardi giderse bunlar etkilenir gibi, iki ucu bklu değnek resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babasini da alalim daha da mutlu oluricardi giderse bunlar etkilenir gibi, iki ucu bklu değnek resmen
Harbiden yaşlanmışım.icardi diye biri geldi ama çok da tutunamadan gönderdik hıyarı.
Ne zaman iyi oldu renkdaş, alışverişimiz yok fazla onlarla.Bizim Real Madrid ile her zaman aramız iyi olmuştur. Camavinga ve F.Mastantouno’yu alabilsek. Yanlız adam Arjantinde iken yanlış bilmiyorsam 10 numara oynuyordu. Real de sağ kanat görünüyor.Düzelttim.
Kampa bir ay var daha ne acelen varHaziran bitecek. Ortada hâlâ bir şey yok.
Melihlik(..nelik) yapmaya gerek yok kardeşim. Onun ebesi bedel ödüyor, seninki ödemesin.Sol alttaki Erman Türker ağabey. Ne gençmişsin ağabey o zamanlar hey gidi @Erman Türker
Umarım ebeme sövmez
Botheim
Haraslin Morutan Solbakken
Beka Beka Gedson
Seni daha çok yakistiyorum la oraya o kaosun ortasinda dumduz laf atlatmaya falan calisiyorsuntransferler biraz daha gelmezse Emir Sato heisi kaos show'da izlicez gibi
uzun roman yazilar gibi ama arada kayniyor :dKeramettin Faysal ve Sergen üçlüsü çıkmalı.Seni daha çok yakistiyorum la oraya o kaosun ortasinda dumduz laf atlatmaya falan calisiyorsunuzun roman yazilar gibi ama arada kayniyor :d
Paz harbi guzel olur ama 60 ta cok yaw. Yuzde 50sine 30 verelim.Realle aramiz iyi ise su pazı bize ver comoyu salla diyelim bari mastantuno kumar çunku