Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camavinga thuram falan bize yedirmezler. Camavinga ayrılmak istemiyor zaten istese bütün ingiltere yada italyan büyükleri peşine düşer. Camavinga için oluşturulan bütçeyi gerçekçi hedefe vermek lazım. Bence Galatasaray'ın ihtiyacı olan adam budur.

Son 2 senede 92 maça çıkmış. En geride Hjulmand önünde yada yanında Sara/Torreira ileride Can. Hjulmand bize Can'ın geldiği denklemde lazım. Dripling var skor katkısı var.

"projeler sezonu" muz hayirli olsun. Belli ki yonetimin ve baskanin kafalar orada. Artik tahhutler mi, sure sozleri mi neyse o tarafi (ozellikle aslan vadisi) oncelikli ele aldiklari bence belli

Hatta belki kemerburgaz altyapidan bile daha onemli tutuyorlar orayi.

Bir is bitmeden digerine atladiklari icin onlarca saha disi is ve detay var. Insallah arapsacina dondurmezler. Tam da bu yuzden (ben ce tabii) hic kimse aday bile olmayi dusunmuyor karsisinda- surecte olmayip birden o detaylara girmek isteyen yok (ki dogal- hatta daha dogru baslatanin tamamlayabilmesi muhim boyle seylerde)

Fakat sanki dengeyi asla bulamiyorlar , 1 ay olmus, kadro 2 aydir belli ama kim en is yapacak net degil, iletisimin zerresi hala yok.

Harcamalara dikkat ederken taraftar baskisiyla gidip paralari cope atmasinlarda is yapmis gorunmek icin.

Kavukçu leş
Hatipoğlu leşin leşi
Cenker leş-ül ala

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Kavukçu’ya sövülecek konular var da yönetimde üzülerek söylüyorum bunu kendisinden daha güvenilir kimse yok bence. Bana göre kendi çapında ve Dursun’un garip inatlarına rağmen elinden geleni yapıyor -evet laf edilecek şeyleri var-

Ayrıca Okan hoca düşmanlığınız gerçekten çok komik, hocanın kankası ne de olsa falan yazmışsın bi de ya

Ya Kavukçu’ya sövülecek konular var da yönetimde üzülerek söylüyorum bunu kendisinden daha güvenilir kimse yok bence. Bana göre kendi çapında ve Dursun’un garip inatlarına rağmen elinden geleni yapıyor

Ayrıca Okan hoca düşmanlığınız gerçekten çok komik, hocanın kankası ne de olsa falan yazmışsın bi de ya
13. takıma gelip 4 sene üst üste şampiyon yapmış hocayı eleştirmeyi bile anlarım. Ama bu bambaşka bi seviye ya :)

Burası bir forum ve evet herkes istediğini yazabilir buna itirazım yok ama oturduğunuz yerden şu olsun bu olsun diye çatır çatır yazıyorsunuz ya, sorumluluğu size verseler bu dediklerinizden birini bile yapmaya cesaret edemezsiniz, ulan ya yanlış düşünüyorsam, ya takımı batırırsam beni öttürürler korkusuyla

Hocayı takımdan gönderme yetkiniz var kullanacak mısınız diye sorulsa, bugün adınızla sanınızla hocayı gönderen kişi olmayı biriniz bile istemeyecektir.

Bu nedenle bence eleştiri, çözüm vs düşünmek yapmak başka ama oturduğumuz yerden sallamak bambaşka bir şey

****Eğer kendi aralarında gizli bir ek sözleşme tespit edilmesi durumunda, kulüp ile futbolcuya ayrı ayrı olacak şekilde, ibraz edilmeyen sözleşmenin toplam tutarın yarısı kadar para cezası verilecek. Ayrıca, kulüp başkanı ile sözleşmede imzası bulunan kişilere iki yıldan üç yıla kadar hak mahrumiyeti cezası, futbolcuya üç aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası uygulanacak. Tarafların TFF’ye ibraz edilmeyen başka bir transfer sözleşmesi yaptıklarının tespiti halinde, ihlalin bir sezonda tekrarı halinde, para cezasına ilave olarak ilgili kulüplere ilk tekerrürde 1 dönem transfer yasağı, ikinci ve devam edenlerde ise 3 puan silme cezası verileceği açıklandı. 3 Mayıs'ta açıklanan bu talimat değişikliğine kulüplerin 7 gün içerisinde Tahkim Kurulu'na itiraz etme hakkı bulunuyor.

Bizimkiler bu işin peşine düşmez zannımca

Kvaramı
x1080.webp

****Eğer kendi aralarında gizli bir ek sözleşme tespit edilmesi durumunda, kulüp ile futbolcuya ayrı ayrı olacak şekilde, ibraz edilmeyen sözleşmenin toplam tutarın yarısı kadar para cezası verilecek. Ayrıca, kulüp başkanı ile sözleşmede imzası bulunan kişilere iki yıldan üç yıla kadar hak mahrumiyeti cezası, futbolcuya üç aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası uygulanacak. Tarafların TFF’ye ibraz edilmeyen başka bir transfer sözleşmesi yaptıklarının tespiti halinde, ihlalin bir sezonda tekrarı halinde, para cezasına ilave olarak ilgili kulüplere ilk tekerrürde 1 dönem transfer yasağı, ikinci ve devam edenlerde ise 3 puan silme cezası verileceği açıklandı. 3 Mayıs'ta açıklanan bu talimat değişikliğine kulüplerin 7 gün içerisinde Tahkim Kurulu'na itiraz etme hakkı bulunuyor.

Bizimkiler bu işin peşine düşmez zannımca

Bizimkiler daha futbol as yonetimi belirleyemiyor, bir onu ayarlasinlar sonra belki bunlar akillarina gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt