Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fb ye 7.5m euro ceza diyollaa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklenen ceza çıkmış ha 10 milyon euro civarı olması bekleniyordu. İlk olduğu için alt sınırdan vermişler. Bu cezanın önemi şu ihtar da çekiyorlar. Mesela Kerem'de düzeltilmeli dedikleri ihtar düzeltilmezse yada Uefa limitlerini bir daha geçerlerse 2. ceza çok daha ağır 20-30 civarı para cezasının yanında ek başka kısıtlamalar da getiriyorlar. O yüzden Fb bu sene ben limiti aşarım vb. diyemeyecektir. CL yada en kötü AL'ye giderek alacakları paradan kesileceği için bu paraların limite eklenmesi az olacaktır.

Beklenen ceza çıkmış ha 10 milyon euro civarı olması bekleniyordu. İlk olduğu için alt sınırdan vermişler. Bu cezanın önemi şu ihtar da çekiyorlar. Mesela Kerem'de düzeltilmeli dedikleri ihtar düzeltilmezse yada Uefa limitlerini bir daha geçerlerse 2. ceza çok daha ağır 20-30 civarı para cezasının yanında ek başka kısıtlamalar da getiriyorlar. O yüzden Fb bu sene ben limiti aşarım vb. diyemeyecektir. CL yada en kötü AL'ye giderek alacakları paradan kesileceği için bu paraların limite eklenmesi az olacaktır.
Tff ye hukuki baskı yapmak lazım ustat. En azından kap açıklamalarını şeffaf yaptırmalı bunlara. Tabi imkansıza yakın bu yönetim ve tff oldukça bu

Uefa bu şikecileri kapatsada dünya futbolu bi rahatlasa yav. Ülke en az 20 sene ileei gider sporda

Tff ye hukuki baskı yapmak lazım ustat. En azından kap açıklamalarını şeffaf yaptırmalı bunlara. Tabi imkansıza yakın bu yönetim ve tff oldukça bu

Kap açıklamasına GS yada Tff karışamaz. Sadece sözleşme, denetlemenin daha sıkı olması için Tff'yi sıkıştırabiliriz ama Tff'yi görüyoruz o da etki yapmaz.

Ederson+Kante'nin yıllık maliyeti adamları harcama limitinin 1/4'i fazla kafanızı yormayın, onlara limit falan yok , en azından tff tarafından Uefa da en fazla kupalardan men eder yine önemli dğeil onlar için, aynısını biz yapsak tff puan silerdi

Necati Ateş git Nico Paz'ı al diyor
değerlendiremiyorum, can uzun yerine isterim ama

1782384008841.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt