- 10 Nisan 2013
- 58.846
- 42.123
- 3.943
Bu ne lan 20-25 verseydiniz 7.5 ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb ye 7.5m euro ceza diyollaa
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tff ye hukuki baskı yapmak lazım ustat. En azından kap açıklamalarını şeffaf yaptırmalı bunlara. Tabi imkansıza yakın bu yönetim ve tff oldukça buBeklenen ceza çıkmış ha 10 milyon euro civarı olması bekleniyordu. İlk olduğu için alt sınırdan vermişler. Bu cezanın önemi şu ihtar da çekiyorlar. Mesela Kerem'de düzeltilmeli dedikleri ihtar düzeltilmezse yada Uefa limitlerini bir daha geçerlerse 2. ceza çok daha ağır 20-30 civarı para cezasının yanında ek başka kısıtlamalar da getiriyorlar. O yüzden Fb bu sene ben limiti aşarım vb. diyemeyecektir. CL yada en kötü AL'ye giderek alacakları paradan kesileceği için bu paraların limite eklenmesi az olacaktır.
Kap açıklamasına GS yada Tff karışamaz. Sadece sözleşme, denetlemenin daha sıkı olması için Tff'yi sıkıştırabiliriz ama Tff'yi görüyoruz o da etki yapmaz.Tff ye hukuki baskı yapmak lazım ustat. En azından kap açıklamalarını şeffaf yaptırmalı bunlara. Tabi imkansıza yakın bu yönetim ve tff oldukça bu
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
değerlendiremiyorum, can uzun yerine isterim amaNecati Ateş git Nico Paz'ı al diyor
Camavinga ve Thuram hayal diyen Necati mi?Necati Ateş git Nico Paz'ı al diyor
Dinleyeyim dedim Burhancanla youtube'da konuşuyorlar. O kadar tuhaf şeyler söylüyor ki rastgele konuşuyor.Camavinga ve Thuram hayal diyen Necati mi?
haalanda beslediği yoğun duygulardan bahsetti mi yineDinleyeyim dedim Burhancanla youtube'da konuşuyorlar. O kadar tuhaf şeyler söylüyor ki rastgele konuşuyor.
Como ya Coma diyor.Dinleyeyim dedim Burhancanla youtube'da konuşuyorlar. O kadar tuhaf şeyler söylüyor ki rastgele konuşuyor.
utkucan buldu alamadık dedihaalanda beslediği yoğun duygulardan bahsetti mi yine