Emrah Duvar
Taçsız Kral
adam istediği fiyatı vermezsen niye satsın yahu. malın fiyatını sahibi belirler.bunları istiyorlar kimse vermiyor,
özellikle arala 20 kimse vermiyor, gomes'e 40 kimse vermiyor
Yazdığım rakamların hepsi gerçekçi
adam istediği fiyatı vermezsen niye satsın yahu. malın fiyatını sahibi belirler.bunları istiyorlar kimse vermiyor,
özellikle arala 20 kimse vermiyor, gomes'e 40 kimse vermiyor
Yazdığım rakamların hepsi gerçekçi
jan big olsa 80 milyon naci pazı olsa 20 milyon
DayiiiiiiiK
Kvarayı PSG nasıl birakiyor yav hiç inandırıcı degil
45 dkyı geçebilirCan yarin ilk baslayip salaktan gol atip degerini 60milyona sabitleyecektir

Gececek ama tunaya da dedim. Bunu saymam mumkun degil, tur atlama ihtimali olsa gene sure bulamazdi. Ama elendigimiz icin yarin can da ozan da ilk11 baslar45 dkyı geçebilir![]()
Neyse gol mol atmasa bari. Gerci skor yapamazsa buradakiler sallayacaklar topcu degil, en fazla 10 milyon eder falan diye.Gececek ama tunaya da dedim. Bunu saymam mumkun degil, tur atlama ihtimali olsa gene sure bulamazdi. Ama elendigimiz icin yarin can da ozan da ilk11 baslar
Üsnüm şuan başka bir şeyi tutmuş olmalıSu japonca yazan eleman niye yazmiyor ya iyi tutturuyordu
Forklift arıza yapmışSu japonca yazan eleman niye yazmiyor ya iyi tutturuyordu
Kara Muradım biz neden Can ı Nürnberg den almıyoruz da Frankfurt a gelince talip oluyoruzNeyse gol mol atmasa bari. Gerci skor yapamazsa buradakiler sallayacaklar topcu degil, en fazla 10 milyon eder falan diye.
Merviden altı iğne mi Tarığım erotik sohbetimForklift arıza yapmış