Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.019
- 3.720
- 1.778
Nerde gördün lan benim erotik sohbetimiMerviden altı iğne mi Tarığım erotik sohbetim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde gördün lan benim erotik sohbetimiMerviden altı iğne mi Tarığım erotik sohbetim![]()

Okan Hocam ucuzken aldırmayi sevmiyor iyice değerlenince zirve noktasından aldırmayı tercih ediyor Azizim Arap ŞeyhimKara Muradım biz neden Can ı Nürnberg den almıyoruz da Frankfurt a gelince talip oluyoruz![]()

Owww shitt
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani Sokan Hocam diye boşuna demiyoruz olarak algıladımOkan Hocam ucuzken aldırmayi sevmiyor iyice değerlenince zirve noktasından aldırmayı tercih ediyor Azizim Arap Şeyhim![]()
Como, Davinson Sanchez'i çok beğeniyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için hem Galatasaray'ın bonservis beklentisi fazla olmayacak hemde Sanchez çok para istemeyecek. (Sky Italia)
Como, Davinson Sanchez'i çok beğeniyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için hem Galatasaray'ın bonservis beklentisi fazla olmayacak hemde Sanchez çok para istemeyecek. (Sky Italia)
Ölücüler uzak dursunComo, Davinson Sanchez'i çok beğeniyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için hem Galatasaray'ın bonservis beklentisi fazla olmayacak hemde Sanchez çok para istemeyecek. (Sky Italia)
Como istiyor DavisonComo, Davinson Sanchez'i çok beğeniyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için hem Galatasaray'ın bonservis beklentisi fazla olmayacak hemde Sanchez çok para istemeyecek. (Sky Italia)
Bu ne lan 20-25 verseydiniz 7.5 ne