- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.062
- 6.838
Bilemem belki öyledir, en azından daha ucuz olacağı kesin gibiBatrakov > Uzun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemem belki öyledir, en azından daha ucuz olacağı kesin gibiBatrakov > Uzun
valla ben hiç alakalı bi şey göremedim de burada sürekli yeni haber varmış gibi yazılıyo onu anlamadım en son dünkü lequipe haberi dışında bi şey yok , Roma zaten 50+5i verebildiği an alacak adamı maaş için teklif yapmışlardı yine italyan sitelerinde görmüştüm net 5.5 civarı bi şey vermişlerdi ama cevap bekliyolardı eğer oyuncuyla da anlaştılarsa zaten bitmeye yakın demekki roma için , pedulla haberini görmedim hiçGreenwood Roma'ya bekliyor.
Pedulla gecenlerde, Romanin baskani, Marsilya'nin sahibiyle defalarca konusmus transfer icin, hatta maasta anlasmislar.
Malum kisi de surekli, iste greenwood gelmek istiyor, Aziz ekibi indirim bekliyor diye taraftara fonluyor.
bir şey yok zaten iskoçyalı abi, muhabirler her gün bir şeyler sıkmak zorunda etkileşim için. her gün bir şey uyduruyorlar işte. millet de tartışıyor.valla ben hiç alakalı bi şey göremedim de burada sürekli yeni haber varmış gibi yazılıyo onu anlamadım en son dünkü lequipe haberi dışında bi şey yok , Roma zaten 50+5i verebildiği an alacak adamı maaş için teklif yapmışlardı yine italyan sitelerinde görmüştüm net 5.5 civarı bi şey vermişlerdi ama cevap bekliyolardı eğer oyuncuyla da anlaştılarsa zaten bitmeye yakın demekki roma için , pedulla haberini görmedim hiç
bu herif can uzun'u çükünde sallar
deklerasyonunda bulunmak suretiyle noktayı koymağa teşebbüs etmiş durumdayız
walla batrakov alipBatrakov değil de Kislyak'ı almak lazım, çok büyük yetenek
KesinlikleBatrakov değil de Kislyak'ı almak lazım, çok büyük yetenek
Yalı çocuğu algı herşeydir demiş diyorlardı zamanında. Medyaya sosyal medyaya hükmediyorsan istediğini yap isyediğini suçla istediğin algıyı oluşturursun kamuoyundafb usulsüz transferden ceza almış demek ha?
yine gs'a iftira attıkları bir konuda tescillenmişler.
nazi taktiği olduğunu söylemiştik. kendin suçu işle, suçu sanki rakibin işlemiş gibi tüm algı kanalların ile propaganda yapıp rakibine iftira at.
Eren gelmez, esi losemi hastasi cunku.
neyin kumarı kardeşim adam avrupa liginde oynuyor katkı veriyor 23 yaşında türk.
Türk olmasa bile değeri 10m euro, yarın ajax lille 10-12 euro alacak izlicez
Joseph Goebbels kalkta taktik gör. Seni suya götürür susuz getirir bu fbfb usulsüz transferden ceza almış demek ha?
yine gs'a iftira attıkları bir konuda tescillenmişler.
nazi taktiği olduğunu söylemiştik. kendin suçu işle, suçu sanki rakibin işlemiş gibi tüm algı kanalların ile propaganda yapıp rakibine iftira at.