Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino: "Galatasaray ile sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray sadece bir kulüp değil, gerçek bir aile. Bu nedenle Icardi, başkan Dursun Özbek ve taraftara duyduğu saygıdan başka hiçbir teklifi dinlemiyor." (A Spor)

ikardi getuynen 15 gol atar min

osi - ikardi - ponomarenko ziyadesiynen götürür bizi

Trabzon Onanayıda kiralamış tekrar. Helal olsun adamları çok kıskanıyorum temmuz gelmeden nerdeyse tamamlandı kadro
Adamların yönetimi full time yöneticilik yapıyor ve çalışıyor çünkü. Bizimkiler gibi boş zamanlarında hobi olarak yöneticilik yapmıyorlar.

normalde kimse satılmazsa
1 orta saha 1
10 no kesin lazım

Sara satılırsa 2 orta saha alınmalı
Sara kalırsa da benim çok zoruma gitmez açıkçası yeni alınan orta saha yanında Torreira/Sara maçlara göre önlerinde yeni alınan 10 numara ile bana doğru bir orta saha kurgusu gibi geliyor

zaten kadromuz kötü değil en azından 14-15 kişilik gurup olarak, fakat lig maçlarına konsantre olmuyorlar, geçen sezon bir şekilde rakibin beceriksizliği ile şampiyon olduk, bu kadro yeterli 2-3 takviye yeter diyip rotasyonu genişletmezsek, gelecek yaz bu zamanlar CL geliri yok diye Osimhen'in satılması gündemleri ile sinir krizi yaşarız

Screenshot_20260625_212729_Chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt